Erkek Öğretmene Öğretmenler Günü Hediyesi Fikirleri

Erkek Öğretmene Hediye, Öğretmenler Günü Hediyesi

Erkek öğretmenlere öğretmenler günü hediyesi ne alabilirim diyenler için en popüler hediyeleri bu başlık altında sizin için listeledik!

 

 

Dikkatinizi Çekebilir ► Öğretmenler Günü Hediyeleri

 

 

Bildiğiniz üzere her sene Kasım ayının 24'ünde yani 24 kasımda tüm ülkemizde coşkuyla öğretmenler gününü kutlamaktayız. Veliler ve öğrenciler için tatlı bir telaşa ev sahipliği yapan kasım ayı, öğretmenler için de senenin belki de en anlamlı ayıdır.  Bu anlamlı gün için veliler ve öğrenciler, öğretmenlere hediye arayışına girerek öğretmenlerine verdikleri değeri göstermeye çalışmaktadırlar. Erkek öğretmenlere öğretmenler günü için birçok hediye seçeneği olmasına rağmen kravat, kravat iğnesi, gömlek vb. standart hediyeler, yıllarca öğretmenlere alınan klişe haline gelmiş hediyeler olduğu, herkes tarafından kabul görmüş bir detay! Sıradan öğretmenler günü hediyeleri arasında sıkışmak istemeyen sizler için erkeklere özel popüler öğretmenler günü hediyelerini listeledik.

 

🎁 Not: Yazımızı okumaya başlamadan önce bir minik hatırlatma! Listeleyemediğimiz diğer onlarca erkek öğretmene öğretmenler günü hediyesi için ise HediyeDukkani.com'un Erkek Öğretmene Hediye kategorisine göz atabilirsiniz. 

 

 

Erkek öğretmenlere öğretmenler günü hediyesi ne alınır?

 

Erkeklere hediye seçimi yapmak zaten zordur çünkü kadınlar için bir sürü alternatif varken erkekler için genelde alternatifler sınırlıdır. Hele bir de buna öğretmenlik eklenince işler bir hayli zorlaşıyor demektir. Bu sorunu fark ettiğimiz için erkek öğretmenlere öğretmenler günü hediyesi ne alınır sorusuna belki bir cevap olabiliriz umuduyla sizin için erkek öğretmenlere alınabilecek en popüler ürünleri listeledik. Bu listemizde hem öğretmen temalı hem de erkeklere verilebilecek hediyeleri birleştirmeye çalıştık. Keyifli okumalar!

 

 

 

 

 

Erkek Öğretmene Hediye Karikatürlü İçi Renkli Kupa Bardak

 

Erkek öğretmenlere öğretmenler gününde kişiye özel ilginç bir hediye arıyorsanız onların karikatürü ile yapılarak kupa bardağa baskı yapılan bu özel tasarım öğretmenler günü hediyesini kaçırmayın. Sadece öğretmenler gününde değil, öğretmeninizin doğum gününde, yılbaşında da rahatça hediye edebileceğiniz karikatürlü kupa bardak üzerine dilerseniz öğretmeninizin ismini ve soyismini de yazdırabilirsiniz. Erkek öğretmenlere ilginç öğretmenler günü hediyesi listelesinde bu ürünü bir numaraya koyabiliriz!

 

 

 

Erkek Öğretmene Hediye Kişiye Özel Çakmak

 

Sigara kullanan erkeklerin yanlarından ayırmadığı en önemli aksesuarlardan olan çakmaklar bu kez erkek öğretmenler için tasarlandı. Kişiye özel erkek öğretmen hediyeleri arasında tasarımı ile dikkat çeken çakmağın üzerinde "Dünyanın En Yakışıklı Öğretmeni" yazdığını da belirtelim. Alt tarafına da dilerseniz ürün sayfasında kişiselleştirme alanında isim soyisim ekleyip öğretmeniniz için özel bir aksesuara dönüştürebilirsiniz.

 

 

 

Erkeğe Hediye Fotoğraflı Masaüstü İsimlik

 

Erkeklerin çalışma masalarında olmazsa olmaz organizerlerden olan masa isimliği artık fotoğraflı! Erkekler için tasarlanan fotoğraf baskılı, ünvanlı ve isim soyisim yazılı bu taş masa isimlik erkek öğretmene öğretmenler gününde verilebilecek en güzel hediyelerden biri! Sıradışı tarzı ve fotoğraflı oluşu ile modern masa isimlikleri arasında ön plana çıkan bu ürüne öğretmeninizin branşını da ekleyip sipariş verebilirsiniz. Erkek öğretmene, erkek okul müdürüne, erkek okul müdür yardımcısına hediye satın alabilirsiniz.

 

 

Kişiye Özel Hediye Kapaklı Küllük

 

Hediye sahibi öğretmen eğer sigara kullanıyorsa bu kullanım harikası koku yapmaz kapaklı küllük ürününü tercih edebilirsiniz. Üzerinde yazılı olan esprili yazısı ile bu ürünü de öğretmeninizin ismine özel olarak hazırlatabilirsiniz. Öğretmeninizin hem okulda, hem de evde kullanabileceği bu kül tablası birinci kalite seramik malzemeden üretilmiş olup her iki tarafına da baskı yapılmaktadır. Kapağı sayesinde kokunun dışarı çıkmasını engelleyen bu ürün kapalı ortamlar için oldukça ideal.

 

 

 

 

Öğretmen Kelime Anlamı Çakmak

 

 

 

Çakmaklar; erkeklere hediye seçimi yaparken aklımıza gelen hediyelik aksesuarların en başında geliyor. Sizin için seçtiğimiz, üzerinde öğretmen kelime anlamı yazılı ve altında isim yazan kişiye özel çakmak modelimiz öğretmenler gününün ruhuna uygun bir öğretmenler günü hediyesi olarak ön plana çıkıyor. Ön tarafında öğretmen ve isim baskısı, arka tarafında ise ayna bulunan bu özel tasarım metal çakmak erkek öğretmenler için hem bütçenizi sarsmayacak hem de öğretmeninizi mutlu edecek hediyelerden biri!

 

 

Atatürk Siluetli Taş Masa İsimliği

 

 

 

Öğretmenlerin masasına renk katacak üzerinde Atatürk silueti bulunan taş masa isimliği yine erkek öğretmene alınabilecek öğretmenler günü hediyelerinden biri! Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk'ün siluetinin olması da bu hediyeye ayrı bir anlam katmaktadır. 15 cm x 7.5 cm ölçülerinde doğal taş malzemeden üretilmiş masa isimliğimiz üzerine canlı baskı yapılarak, özel korunaklı kutusu ile satışa sunulmaktadır. Yine masa isimliği kategorisinde tüm branş öğretmenleri için masaüstü isimlik modellerine ulaşabilirsiniz.

 

 

Yılın En İyi Öğretmeni Oscar Ödülü

 

 

 

Her dönemin en çok satan hediyelerinden olan kişiye özel oscar ödülü hala trend hediyeler arasında yerini koruyor. Esprili tasarımı ile erkek öğretmenlerin yüzünü güldürecek ve üzerindeki mesaj ile öğretmenininiz için hiç unutamayacağı hatıralık hediyeleri arasında yerini alacaktır. Hem hatıralık bir hediye hem de dekoratif bir hediye olması nedeni ile  öğretmeninizin yıllarca saklayacağı değerli bir hediye olacaktır.

 

 

Geometrik Tasarım İsimli Termos Bardak

 

 

 

Çay ve kahvesever öğretmenler için en iyi seçenek ise kişiye özel çelik termos bardak ürünümüz! İçerisinde bulunan çayı veya kahveyi 45 - 60 dk gibi bir süre sıcak tutan termos bardaklar kış aylarının vazgeçilmez ürünü! Sınıfta, okulda, arabada, yolculukta yani kısacası her yerde rahatça kullanabildiğiniz termosların içinin çelik olması yine en büyük tercih sebebi! Listemizde 4. sırada Geometrik Tasarım İsimli Termos Bardak yer alıyor. Erkeklere özgü keskin tasarımı ve lacivert - beyaz renkleri ile dikkat çeken termos bardağımız yine kişiye özel olması yani üzerinde isim yazması ile de dikkatleri üzerine çekiyor.

 

 

Öğretmenler Günü Hediyesi Renkli Türk Kahvesi Fincanı

 

 

Türk kahvesi tutkunu erkek öğretmenlerin hayır diyemeyeceği siyah beyaz renklere sahip Öğretmenler Günü Hediyesi Renkli Türk kahvesi Fincanı özel kutusunda erkek öğretmenlere verilebilecek hediyelerden biri! Üzerinde bulunan öğretmenler günü tasarımı ve altında isim soyisim yazması ile dikkat çeken kahve fincanı, öğretmeninizin öğretmenler odasında diğer öğretmenler tarafından kıskanılmasını sağlayacak!

 

 

(BONUS)  Öğretmene Anlamlı Hediye Fotoğraflı Ahşap Stand

 

 

 

Editörümüzün favorisi son ürün önerimizle karşınızdayız! Mesaj yazılı ve fotoğraflı bir öğretmenler günü hediyesi arıyorsanız fotoğraflı ahşap stand tam size göre! Üzerine öğretmenler günü kutlama mesajınızı yazabileceğiniz ve en güzel fotoğraflarınızı ekleyebileceğiniz bu ürün, öğretmenlere verilebilecek en anlamlı hediyelerden biri! Standart hediyelerin dışına çıkmak isteyenler için şık bir seçim olacaktır.

 

 

İlginizi çekebilecek benzer blog yazılarımız:

 

     ► Bayan Öğretmene Hediye Fikirleri - Çok Satan 20+ Hediye

    ► Erkek Öğretmene Hediye Fikirleri - Çok Satan 20+ Hediye

    ► Öğretmene Doğum Günü Hediyesi Fikirleri - Çok Satan 10 Hediye

    ► Matematik Öğretmenine Ne Hediye Alınır? - En Popüler 20 Hediye

 

 

 

 

Etiketler: Erkek Öğretmene Hediye, Öğretmenler Günü Hediyesi
Ekim 01, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR