Öğretmene Doğum Günü Hediyesi Fikirleri - Çok Satan 10 Hediye

Öğretmene Doğum Günü Hediyesi Fikirleri - Çok Satan 10 Hediye

Öğretmene doğum gününde ne hediye alınır diyorsanız öğretmenler için hazırladığımız kişiye özel hediye önerileri ile karşınızdayız! Hem erkek öğretmene, hem de kadın öğretmene doğum gününde alınabilecek hediyeler olarak kategorinin en çok beğenilen, en çok satılan ve en çok yorum alan ürünlerini listeledik...

 

 

Dikkatinizi Çekebilir > Öğretmene Hediye

 

 

Öğretmene Doğum Gününde Ne Hediye Alınır?

 

Öğretmenler, hayatın henüz başında hepimize yeni bilgiler öğreten ve gelecek kuşakları şekillendiren kişilerdir. Hayatımızın ilk anlarında bize kattıkları sayesinde tüm yaşamımız şekilleniyor. Verdikleri emekler dolayısıyla onlar için ne yapsak hep az gelir. Öğretmenlerimizi yıl içerisinde bazı özel günlerde unutmamak bir nebze olsun verdiği emeklere saygı göstermek olarak düşünülebilir. Onları genel olarak 24 Kasım Öğretmenler Günü kapsamı içerisinde hatırlasak da öğretmenlerin kişisel önemli günlerini de bilmemiz ve buna göre hareket etmemiz gerekir. Doğum günleri de bu özel günler içerisinde yer almaktadır. Öğretmene doğum günü hediyesi ne alınır sorusu da sürekli olarak o an geldiğinde sorulur.  

 

Eğitimin ışığı olan bu özel insanları doğum gününde unutmamak, hal hatır sormak ve küçük de olsa bir hediye almak zor geçen zamanlarda onları biraz olsun mutlu edebilir. Öğretmene doğum gününde alınabilecek hediyeler arasında birçok seçenek bulunuyor. Bu noktada elbette öğretmeninizin zevklerini ve kişiliğini bilmeniz oldukça önemlidir. Bunu biliyorsanız hediye seçmeniz hiç de zor değil. Ancak öğretmenimizi yeni tanıyorsak ve hakkında fazla bilgiye sahip değilsek de üzülmeyelim. Bu bağlamda hediye için öğretmene alınacak doğum günü hediyeleri önerilerine dikkat edebiliriz. Yazımız içerisinde öğretmene doğum gününde ne alınır sorusunun yanıtını verecek, yaklaşık 10 ürün önerisi yaparak sizleri değerli okurlarımıza bir anlamda fikir vereceğiz. 

 

Hatırlatma: Doğum gününe özel listeleyemediğimiz yüzlerce farklı hediye için ise HediyeDukkani.com'un doğum günü hediyeleri kategorisini inceleyebilirsiniz.

 

 

1-) Erkek Öğretmene Doğum Günü Hediyesi Karikatürlü İçi Renkli Kupa Bardak

Öğretmene alınacak doğum günü hediyeleri arasında sıra dışı bir armağan olan karikatürlü beyaz kupa, ona özel hissettirmenizi sağlayacak. Öğretmeninizin fotoğrafından esinlenerek yapılan harika karikatürünü bardağın üzerine basarak yaptığımız bu eşsiz hediye ile onun hep aklında kalacaksınız. Ayrıca bardağın üzerine öğretmeninizin adını da yazdırabilirsiniz. Erkek öğretmenler için yaptırabileceğiniz bu kupa bardaklar tamamen porselen malzemeden özel olarak üretilip, size gönderiliyor. 8 cm çap, 9,5 cm yüksekliğe sahip olan bu bardağı her kullanışında aklına siz geleceksiniz. 

 

2-)  Kadın Öğretmene Doğum Günü Hediyesi Karikatürlü Beyaz Kupa Bardak

Kadın öğretmenler için doğum günü temalı karikatürlü kupa bardak en sevilen ve öğretmeninizin doğum gününe özel şık bir hediye seçeneği olarak göze çarpıyor. Siz de bayan öğretmen için esprili, komik ve kişiye özel doğum günü hediyesi arıyorsanız bu ürünü kaçırmayın! Gönderdiğiniz fotoğrafın karikatür haline getirilip doğum günü tasarımıyla birleşmesi ile oluşan bu sevimli mi sevimli ilginç doğum günü hediyesi alabileceğiniz en güzel hediyelerden biri...

 

3-) Öğretmene Manevi Hediye Masaüstü Ahşap Stand

Öğretmene doğum gününde alınabilecek hediyeler arasında en güzel seçeneklerden birisi olan manevi masaüstü ahşap stand, öğretmenlerimizi duygulandırabilir. Bir öğretmenin en güzel anlarını ölümsüzleştirir ve bunu da masaüstü fotoğraf seti ile iletirseniz size ömrünüzün geri kalanında önemli dersler veren kişiye minnet borcunuzun bir kısmını ödemiş olursunuz. Öğretmeninize teşekkür eden ve onunla geçirdiği anları hatıraya dönüştüren bu hediyede 4 adet mini polaroid fotoğraf, 4 adet normal polaroid fotoğraf ekleyerek eşsiz bir hediye sunabilirsiniz. Ayrıca ahşap üzerine lazerle kazıyarak dilediğiniz yazı da eklenebiliyor.

 

4-) Siyah Mermer Desenli İsimli Termos Bardak

Öğretmene doğum gününde alınabilecek hediyeler arasında yer alan siyah mermer desenli isimli termos bardak, eğer bu tür ürünlere ilgi duyuyorsa onu mutlu edebilir. Öğretmeninizi doğum gününde aradığı ve ihtiyacı olan hem de üzerinde ismi yazılı olan bir termos bardakla mutlu etmek paha biçilemez. Termosun iç kısmı paslanmaz çelik üretimidir. Bu da her şartta ve koşulda ürünü kullanabileceği anlamına gelir. Termos bardak içerisinde sıcak, soğuk ya da oda sıcaklığında olan sıvı ürünler 45 ila 1 saat aralığında rahatlıkla aynı ısıda kalabilir. Bardak 350 mililitre hacmine sahiptir. 

 

 

5-) Öğretmen Kelime Anlamı Sunumlu Porselen Türk Kahvesi Fincanı

Öğretmeniniz Türk kahvesi tiryakisi ise öğretmen kelime anlamı sunumlu porselen türk kahvesi fincanı tam da onun seveceği türden bir hediye olacaktır. Öğretmene alınacak doğum günü hediyeleri arasında yer alan bu güzel hediye ile o özel günde öğretmeninizin yüzünü gülümsetebilirsiniz. Üzerinde yaptığı mesleği kelimelere döken anlam bilgisinin yer aldığı bu eşsiz hediye, doğum gününe neşe katacaktır. Porselen malzemeden üretilen Türk kahvesi fincanı seti üzerine aynı zamanda isim de yazılıyor. Küçük bir sunum tabağı ve su bardağının da olduğu bir takım olan bu hediye ile ona en anlamlı doğum gününü yaşatabilirsiniz. 

 

6-) Öğretmen Hediye Kişiye Özel Mouse Pad

Öğretmenlerimiz de bizler gibi sürekli olarak bilgisayar kullanıyor. Bu bağlamda öğretmene doğum gününde ne alınır? Diye soruyor ancak cevabını bilemiyorsanız bilgisayar kullanımı size fikir verebilir. Dolayısıyla öğretmeninize doğum günü için hediye kişiye özel Mouse pad alabilirsiniz. Üzerinde hem öğretmeninizin isminin yazılı olduğu hem de doğum gününü kutladığınız bir mesajın yer aldığı bu eşsiz hediye kaymaz ve bileğin rahat edeceği malzemeden üretildi.  

 

 

7-) Kişiye Özel Ofis Hediyesi El Yazısı Tasarım İsimlik

Bugün hemen hemen birçok yöneticinin masasında isimlik bulunuyor. Öğretmeninize özel olacak bir doğum günü hediyesi arıyorsanız bu kişiye özel isimlik olabilir. Bir de hediye vereceğiniz öğretmeniniz okulunuzun yönetim kademesindeyse adının altına pozisyonunu da yazdırabilirsiniz. Kişiye özel ofis hediyesi el yazısı tasarım isimlik ile klasik isimliklerin dışına çıkarak onlara hem şık hem de modern bir tasarım sunabilirsiniz. Doğal taş malzemeden üretilen ve sunulan bu harika hediye, 15 santim genişlik, 7,5 yükseklikte üretiliyor.

 

8-) Atatürk Silüetli Kitap Ayracı

Öğretmen demek aynı zamanda kitap demektir. Kitaplardaki bilgileri bize aktaran ve hayatımızı şekillendiren öğretmenimize doğum gününde Atatürk silüetli kitap ayracı hediye ederek onu çok mutlu edebiliriz. 3,5 cm genişliğinde ve 15 santim yüksekliğinde olan bu özel ayraç, birinci kalite baskı ile tarafınıza gönderilmektedir. Kağıt değil metal malzemeden üretilen Atatürk silüetli kitap ayracı üzerinde hediye vereceğiniz öğretmeninizin adını da yazdırabilirsiniz. Püskülü ile kalınan sayfayı rahatlıkla bulabilecek olan öğretmeninize ulu önder Mustafa Kemal Atatürk silüeti içeren bu eşsiz armağan ile harika bir doğum günü sunabilirsiniz. 

 

 

9-) Öğretmene Hediye Ahşap Duvar Saati

Zaman hepimiz için kıymetli ve değerlidir. Öğretmenlik gibi bir meslekte ise temeldir zaman. Dolayısıyla öğretmene doğum gününde alınabilecek hediyeler arasında saat mutlaka yer almalıdır. Öğretmeninize özel olarak tasarlanabilen ve üzerinde isminin yer aldığı duvar saati ile doğum gününü daha da anlamlı hale getirebilirsiniz. 29 santim çapında olan duvar saati, sessiz bir mekanizma ile çalışıyor. Özel baskılı olarak hazırlanan Kraft kutusunda gönderilen hediye, öğretmeninizi çok mutlu edecek ve ona özel hissettirecek. 

 

10-) Öğretmene Hediye Ahşap Standlı Polaroid Fotoğraf Seti

Öğretmenlerimiz de bizler gibi özel ve unutulmasını istemediği anları fotoğraf ile geleceğe aktarmak ister. Ahşap standlı polaroid fotoğraf seti bu noktada eşsiz bir hediye olacaktır. Öğretmenimiz ile çektirdiğimiz fotoğraflarımız varsa onları fotoğraf seti içerisinde kullanarak, bir hediye paketi yapabiliriz. Hem dekoratif hem de ince düşünülmüş hediye olacağı için öğretmenimiz buna çok sevinecektir. Ahşap standlı polaroid fotoğraf seti 8 adet fotoğraf ile oluşturuluyor. 1. Kalite kayın ağacından yapılan bu ürün son derece sağlam ve yıllarca kullanılabilir. Buna ek olarak özel baskılı Kraft kutusu da ürün içerisinde olacak.

 

11-) Doğum Günü Hediyesi İçi Renkli Kupa Bardak

Öğretmene doğum gününde ne alınır diye soruyorsunuz ancak kafanızda net bir cevap yoksa içi renkli kupa bardak tam da aradığınız hediye olabilir. Öğretmeniniz çay, kahve, bitki çayı veya soğuk içecek seviyorsa bu bardak onu ciddi anlamda mutlu edebilir. Bardak porselenden imal ediliyor ve üzerine öğretmeninize sevginizi ifade eden bir mesaj ve onun adını içeren yazıyı yazdırabiliyorsunuz. Bardağın fiziksel özellikleri 8 santimetre çap ve 9,5 santimetre yükseklikten oluşuyor. Bardağın içerisine ise öğretmeninizin sevdiği renk ile karar verebilirsiniz. 

 

 

İlginizi çekebilecek benzer blog yazılarımız:

 

    Kadın Öğretmene Öğretmenler Günü Hediyesi Fikirleri

     Erkek Öğretmene Öğretmenler Günü Hediyesi Fikirleri

     Öğretmene Doğum Günü Hediyesi Fikirleri - Çok Satan 10 Hediye

     Matematik Öğretmenine Ne Hediye Alınır? - En Popüler 20 Hediye

 

 

 

 

Etiketler: Öğretmene hediye, Doğum Günü Hediyesi
Ekim 26, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR