Erkek Öğretmene Hediye Fikirleri - Çok Satan 20+ Hediye Önerisi

Erkek Öğretmene Hediye Fikirleri - Çok Satan 20+ Hediye Önerisi

Erkek Öğretmene ne hediye alınır ya da erkek öğretmene alınabilecek hediyeler nelerdir diyorsanız erkek öğretmenlere alınabilecek en güzel hediye seçenekleri ile karşınızdayız! Birbirinden farklı, kullanışlı ve özel tasarıma sahip kişiye özel erkek öğretmene hediye fikirleri ile siz de erkek öğretmenler için zevkinize uygun bir ürün bulabileceksiniz. Bütçenize uygun, herşeyi ile düşünülmüş kreatif erkek öğretmen hediyelerini sizin için listeledik!

 

 

ilginizi Çekebilir > Erkek Öğretmene Hediye

 

 

Erkek Öğretmene Ne Hediye Alınır?

 

Erkek öğretmenlere hediye fikirleri mi arıyorsunuz? Öğretmeninize teşekkür etmek, doğum gününü kutlamak ya da 24 Kasım Öğretmenler Günü için bir hediye arıyorsanız sizin için seçtiğimiz harika hediyeler var. Ama öncelikle hediye alacağınız kişiden yani öğretmenden bahsetmek isteriz. Öğretmen! Bunu düşündüğümüzde, deneyimlerimizle ve kendi hayatımızla bağlantılı farklı ve özel duygulara sahibiz. Onları sevenler, bir olmak isteyenler ve daha fazlasını bilmek isteyenler. Ancak tek bir ortak nokta vardır o da hayatlarımıza dokunmuş olmaları ve  onları hoş bir gülümsemeyle hatırlamamızdır.

 

Okullar sadece çocukluğumuzun değil, aynı zamanda örf adet kurallarını öğrendiğimiz, kendi gelişimlerimizi tamamladığımız, yoga ile rahatladığımız, satış tekniklerini geliştirdiğimiz yerlerdir. Yetişkinler olarak kişisel özelliklerimizi geliştirmek ve yeteneklerimize hayat vermek için gittiğimiz yerlerde bilgilerinden faydalandığımız kişilerde birer öğretmendir.. Özellikle 24 Kasım Öğretmenler Günü ilkokul, orta okul, lise veya diğer devam ettiğiniz kurumlardaki kadın ya da erkek öğretmeninize güzel bir hediye almak,  ona teşekkür etmeniz için bir fırsat olabilir. Bir öğretmene hediye vermek her zaman memnuniyetle karşılanan ve takdire şayan bir fikirdir. Sorun "doğru" hediyeyi bulmaktır. Hayal etmek zor. Öncelikle, satın alabileceğiniz şeyleri anlamanız gerekir. Öyleyse fikirleri yeniden düzenleyelim. Yaş, okul türü gözetmeksizin seçtiğimiz erkek öğretmene verilebilecek hediye tavsiyelerimize geçelim.

 

 

Hatırlatma 🎁: Erkek öğretmenler için öğretmenler gününe özel bir hediye arıyorsanız listeleyemediğimiz bir çok ürüne öğretmenler günü hediyesi kategorimizden ulaşabileceğinizi de unutmadan belirtelim.

 

 

 

1-) Erkek Öğretmene Özel Hediye Karikatürlü İçi Renkli Kupa Bardak

Erkek öğretmenler için ilginç bir hediye seçeneği olan karikatürlü kupa bardak öğretmenler gününün yaklaşmasıyla da çok rağbet görüyor! Siz de öğretmeninizi şaşırtmak istiyorsanız ona unutamayacağı çok değişik bir hediye almak istiyorsanız karikatürlü kupa bardağımızı önerebiliriz. Sarı, kırmızı, yeşil, mavi, siyah ve beyaz renk seçenekleri ile satışan çıkan Erkek öğretmen karikatürlü kupa bardak öğretmeninizin yüz fotoğrafı ile özel bir program ile hazırlanmaktadır. Hem arka hem de ön tarafa baskı yaptığımız porselen kupa bardağımızı öğretmeninizi görünce şaşkına dönecek!

 

2-) Erkeğe Ofis Hediyesi Fotoğraflı Masaüstü İsimlik

Erkek öğretmene hediye edebileceğiniz bir başka hediye de fotoğraflı masaüstü isimliktir. Masasında eksik olan küçük ama özel bir hediye erkek öğretmenler için harika bir fikir olabilir. Kendi fotoğrafı ve isminin bulunduğu doğal taştan hazırlayacağımız bu isimliğin tüm dekoratif seçenekleri gölgede bırakacağı garantisini veriyoruz. Çünkü, kişiselleştirilmiş fotoğraflı hediyeler, hatırlanmak için harikadır.

 

3-) Yılın En İyi Öğretmeni Oscar Ödülü

Öğretmenler kariyerlerini ödüller almak ya da tanınmak için sürdürmezler. Öğretiyorlar çünkü, eğitim bir misyondur. Öğrencilerinin öğrendiğini görmeyi seviyorlar. Onların, hedeflerine ve hayallerine ulaşmalarını her şeyden çok istiyorlar. Öğretmenler, öğrencileri için büyük hayaller kurar ve bunun karşılığında herhangi bir şey beklemezler. Bu kadar özverili ve kendini profesyonel özellikleri ile öne çıkaran bir kişiye teşekkür etmenin harika bir yolu da,  yılın en iyi öğretmeni Oscar ödülü vermektir. En iyi öğretmen Oscar Ödülü üzerine, hediye edeceğiniz kişinin ismini yazdırarak, ona tamamen özel bir hediye verebilirsiniz.

 

4-) Erkek Öğretmene Hediye Kişiye Özel Çakmak

Özgünlük! Hediye seçiminizde onu özel hissettirecek bir arayış içindeyseniz, üzerinde ismi yazılı bir çakmak harika bir fikir olabilir. Eğer arkadaşınıza hediye olarak düşünüyorsanız daha önce böyle bir hediye almadığına emin olabilirsiniz. Ayrıca, bu özel hediye ile arkadaşınıza ya da öğretmeninize her zaman yanında taşıyacağı güzel bir anı hediye etmiş olacaksınız.  Hediye çakmağınızı kişiselleştirebilirsiniz. Dilerseniz onun adını ya da anlamlı  bir cümle ekleyebilirsiniz.

 

5-) Öğretmen Kelime Anlamı Sunumlu Porselen Türk Kahvesi Fincanı

Öğretmeniniz bir kahve tutkunuysa kesinlikle porselen Türk kahvesi fincanı iyi bir seçim olacaktır. Sabah kahvesi olmadan yapamayan öğretmeninize kahve çekirdeklerine olan tutkusunu kişiselleştirilmiş Türk kahvesi fincanı ile  gösterebilirsiniz. En sevdiğiniz öğretmeninizin ismini porselen fincana yazdırmak için satın almadan önce ilgili kutucuğa  ismini yazmayı unutmayın. Bu hediye 3 parçadan oluşmaktadır.  Gerçekten güzel ve özgün bir hediye! Öğretmeniniz, sıcak kahvesini yudumlarken sizi anımsayacağına emin olabilirsiniz. Bu hediyeyi, ona kendi ellerinizle yaptığınız özel kurabiyelerle tamamlayabilirsiniz.

 

6-) Geometrik Tasarım İsimli Termos Bardak

Erkek öğretmene hediye fikirleri arasında yer alan adının yazılı olduğu kişiselleştirilmiş bir termos bardak, erkek öğretmen için güzel bir hediyedir. Çok kullanışlı, pratik ve özgün! Hem okulda hem de dışarıda kullanabileceğinden emin olabilirsiniz.  Şeffaf akrilik bölüm ile çelik bölümün arasına hediye edeceğiniz kişinin ismini ekliyoruz.  En sevdiğiniz öğretmen için kişiselleştirilmiş yüksek kaliteli yalıtımlı, hem sıcak hem de soğuk içeceklerin konalabileceği bir termos bardak!  Kullanışlı bir hediye olmasının yanı sıra öğretmeniniz sabah kahvesini içerken sizi, her zaman mutlulukla hatırlayacaktır.

 

7-) Öğretmenler Günü Hediyesi Kişiye Özel Mouse Pad

Öğretmeniniz iş ya da eğlence için bilgisayar karşısında ne kadar zaman harcıyor? Hepimizin alışkanlıkları, küçük ritüelleri, bizi rahat hissettiren farklı şeyleri olabiliyor. Kişiye özel mouse pad gibi! Herkesin farklı bir mouse pad zevki vardır. Kimileri dikdörtgen şeklinde tercih eder, kimileri yuvarlak. Ancak doğru baskıya sahip bir mouse pade kimse hayır diyemez. Siz sadece fotoğrafı seçin, gerisi çok kolay. Özel fare altlığı beraberinde bir gülümseme getirir, duyguları iletir, yaratıcılığı ifade eder. Erkek öğretmene alınabilecek hediyeler arasında yer alan mouse pad,tamamen orijinal bir hediye almak isteyenler için doğru bir seçim olacaktır. Kişiye özel fare altlığı,  öğretmeninizin masasına özgün bir hava katacağına emin olabilirsiniz.

 

8-) Kişiye Özel Öğretmenler Günü Hediyesi Duvar Saati

24 Kasım Öğretmenler Günü’nde öğretmeninize bir saat hediye ederek ilişkinizin kalıcı veya sonsuza kadar sürmesini istediğinizi ve birlikte geçirdiğiniz zamana değer verdiğinizin mesajını iletebilirsiniz.  Evlerde duvarlara çoğu zaman gereken özen gösterilmez. Duvarda asılı güzel bir saat olmadan bir oda gerçekten bitmiş sayılabilir mi? Kişiye özel öğretmenler günü hediyesi duvar saati özellikle mutfağa güzel bir hava katabilir. Tercihe göre farklı odalar da kullanılabilir. Bu saatin üzerinde “Öğretmenler Günün Kutlu Olsun”  yazısı tam da bugün için harika olacaktır. Ayrıca yazının altına onun ismini ekleme şansına da sahipsiniz.

 

9-) Öğretmen Babaya Hediye Beyaz Kupa Bardak

Babanız öğretmen olduğunda, her zaman ofis malzemeleri ve  zımbalanmış kağıtların  tuhaf sevgisine sahip olursunuz. Ayrıca,  onunla kutlayacağınız bir gününüz daha olur. Öğretmen babanızın, kahvaltıda ya da sıcak bir bitki çayı ile rahatlayacağı tüm zamanlarda kullanabileceği beyaz kupa bardak ile hatırlanmaktan daha güzel ne olabilir?  Kişiselleştirilmiş kupa, özellikle bütçeniz çok yüksek değilse, orijinal ve kesinlikle güzel bir hediyedir.  "İlk öğretmenim canım babam" yazısının altına babanızın ismini ekliyoruz. Evet,  ilk öğretmeninize kişiselleştirilmiş bir kupa hediye olarak verdiğinizde, kocaman bir kucaklamayla size geri döneceğini söyleyebiliriz.

 

10-) Öğretmen Arkadaşa Hediye Sök Tak Kare Çerçeve 

Fotoğraf çerçeveleri, özel ve unutulmaz anıları, en özel aile üyelerini, hayatınızdaki önemli kişileri anmanın iyi bir yoludur. Dolayısıyla arkadaşınız öğretmen ise sök tak kare çerçeve güzel bir seçim olabilir. Bu şık çerçeve, herhangi bir alana mükemmel bir şekilde uyum sağlayan dekoratif bir ev aksesuarıdır. Kare şeklindeki çerçeveler 3 adettir. Yapışkanlı oldukları için kolay bir şekilde istenilen duvarda durabilir. Duvarlara zarar vermez. Tek başına veya bir kompozisyon oluşturarak, bir mekana kişilik katmak, bir mobilyayı veya bir köşeyi benzersiz kılmak veya odaya bir stil katmak için mükemmeldirler. Kısacası stil, nostalji ve tasarımı birleştiren, ev dekorasyonuna çok şey katabilecek özel bir hediyedir. 3 çerçeveye de dilediğiniz resmi ekleyebilirsiniz.

 

11-) Öğretmene Hediye Ahşap Standlı Polaroid Fotoğraf Seti

Bu modern masa çerçevesi, güzel bir fotoğrafı pratik, hafif bir standda  sergilemenize olanak tanır. Değerli anıları korumak için mükemmel bir hediyedir. Ahşap desteğin üzerinde “Canım Öğretmenim” yazılı olarak gelir. Anılarınız sonsuza kadar sürsün!  Polaroid fotoğraf seti  ile anılarınızı ölümsüzleştirmek güzel bir fikirdir. Mutlu anılarla bağlantılı fotoğrafları dikkatlice seçin. Hediyenin başarısı garanti! 8 adet öğretmeninizle ya da sınıfça çekilmiş fotoğraflarınızı eklediğinizde polaroid baskıda basıyoruz. Diğer hediyelerle karşılaştırıldığında, benzersiz anların eşleşmesini hediye edersiniz. Ahşap standa sahip bu set, unutulmaz anılarınızı öğretmeniniz ile paylaşacağınız mükemmel bir hediye olacaktır.

 

12-) Kişiye Özel Hediye Kapaklı Küllük

Seramik malzemeden üretilmiş kapaklı küllük, aile ve arkadaş çevresinde sigara içenler için harika bir hediyedir. Küllük, her ev, balkon, teras ve pencere pervazı için uygundur ve her yerde şık bir izlenim bırakır ! Seramik küllükler uzun ömürlüdür. Metal küllükler gibi paslanmaz. Sabun ve su ile kolayca temizlenebilirler. Dolayısıyla bu hediyeyi seçtiğinizde, kullanışlı bir hediye seçimi yapmış olursunuz. Kişisel hediyenizin üzerine isim yazdırabilirsiniz ya da biraz yaratıcı olarak esprili kısa bir cümle ekleyebilirsiniz.  Hediyenizi alacak kişinin sevinci garantidir !

 

 

İlginizi çekebilecek benzer blog yazılarımız:

 

     ► Kadın Öğretmene Öğretmenler Günü Hediyesi Fikirleri

    ► Erkek Öğretmene Öğretmenler Günü Hediyesi Fikirleri

    ► Öğretmene Doğum Günü Hediyesi Fikirleri - Çok Satan 10 Hediye

    ► Matematik Öğretmenine Ne Hediye Alınır? - En Popüler 20 Hediye

 

 

 

 

Etiketler: Erkek Öğretmene Hediye, Öğretmenler Günü Hediyesi
Ekim 24, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR