24 Kasıma Özel En Güzel Öğretmenler Günü Mesajları

24 Kasıma Özel En Güzel Öğretmenler Günü Mesajları

Blog yazımızı anlamlı öğretmenler günü mesajları, duygusal öğretmenler günü mesajları, öğretmen sevgiliye öğretmenler günü mesajları, kısa öğretmenler günü mesajları, uzun öğretmenler günü mesajları, resimli öğretmenler günü mesajları olarak alt kategorilere ayırdık. Siz de istediğiniz alt başlıklardan beğendiğiniz 24 kasım öğretmenler günü mesajları ile öğretmeninize duygu dolu anlar yaşatabilirsiniz!

 

 

İlginizi Çekebilir > Öğretmenler Günü Hediyeleri

 

 

Üzerimizde en az annemiz kadar, babamız kadar emeği olan ve bizi bu günlere getiren öğretmenlerimizin özel gününü şık bir hediye ile kutlamaya çalışır, hediye alma fırsatımız olmuyorsa ya da öğretmenimiz bizden çok uzak ise ona en azından bir kutlama mesajı göndererek onlara verdiğimiz değeri göstermeye çalışırız. Hediye Dükkanı Blog ekibi olarak öğretmenler gününde öğretmenlere hediye kartı için yazılacak mesajları ya da bu özel gün için gönderebileceğiniz öğretmenler günü kutlama mesajı örneklerini hazırladık!

 

Hediyenizi seçtiniz ve artık sıra geldi öğretmeninize aldığınız hediyeyi anlamlı bir mesaj ile süsleyip ona duyduğunuz minneti satırlara dökmeye..

 

 

En Güzel Öğretmenler Günü mesajları

 

Okul sıralarında geçirdiğimiz hayatımızın belki de bizler üzerindeki etkileri yok sayılamaz öğretmenlerimize öğretmenler gününde en güzel öğretmenler günü mesajları göndererek onları bu özel günde hem hatırlamış olur hem de üzerimizdeki emekleri için bir teşekkür etme şansı buluruz. Küçük yaşlarda öğretmenler gününün önemini ne kadar kavrayamasak da yaşlar ilerledikçe üzerimizdeki etkilerini hissetmeye başlarız. İlkokul sıralarından bu yaşlara gelmemizi sağlayan bizi topluma hazırlayıp bir birey haline getirmemizi sağlayan öğretmenlerimize tabi ki de en güzel mesajları arayarak söyleyebilir arayamasak da whatsapp, instagram, facebook gibi sosyal medya platformlardan iletmemiz onları çok mutlu edecektir. Aldığımız hediyenin yanına iliştireceğimiz bir hediye kartı ile de gönderebileceğimiz öğretmenler günü kutlama mesajı iletmenin en güzel ve en anlamlı olan öğretmenimizi bu özel günde ziyaret ederek bu mesajı ona direk söylemek olacaktır.

 

"Senin gibi bir öğretmene sahip olmak bir nimettir. Dünyamı değiştirdiğin için çok teşekkürler öğretmenim. Öğretmenler Gününüz Kutlu Olsun!"

 

"Bir ulusun çağdaş ülkeler düzeyine erişebilmesi; eğitim ve öğretimin kaliteli ve bilimsel yöntemlerle yürütülmesi ile ancak mümkün olabilir. Öğretmenler Gününüz kutlu olsun!"

 

"Hayatımda kıymetli izler bırakan, her hatamda büyüklüğü ile beni derinden etkileyen bir öğretmenim var. İyi ki varsınız…"

 

>>>> Öğretmenler gününe özel kişiye özel kupa bardak modelleri için tıklayın.

 

 

 

"Öğretmenim bilir misin seni nasıl sevdiğimi? Sorsan bana nerde yerin gösteririm ben kalbimi. Öğretmenler gününüz kutlu olsun..."

 

"Dünyadaki tüm öğretmenlerin öğretmenler günü kutlu olsun. Tüm eğitimcilerimize minnettarım..."

 

"Kolay değil bir nesli yetiştirmek, kolay değil öğretmen olmak, öğretebilmek ve eğitimci olabilmek. Tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutlar, hayatlarını huzurla geçirebilecekleri bir ömür dilerim."

 

 

"Dünyanın en kutsal mesleklerinden biri olan öğretmenliğin ve bu kutsal mesleği yerine getiren öğretmenlerin hakettiği değeri bulması dileğiyle... Öğretmenler Günü'nüz kutlu olsun..."

 

"Siz bir ışık, biz de o ışığa muhtaç, onunla aydınlanmaya hevesli öğrencileriz. Öğretmenler gününüz kutlu olsun."

 

"Öğretmen bir sanatkârdır, yarının temelini o attığı gibi, değerli kişilik hamuruna da biçim verir. Öğretmenler Gününüz kutlu olsun." 

 

>>>> Bayan Öğretmene Hediye Seçenekleri için tıklayın.

 

 

 

 

 

 

Öğretmenler Günü Mesajları Kısa

 

Bu alt başlığımızda öğretmenler gününe özel mesajların kısa ve öz olanlarını listeledik. Öğretmeninize anlatmak istediğiniz duyguyu direk olarak kısa ve öz bir şekilde verebileceğiniz düşük karakter sayılı ancak karşı tarafa direk olarak verilmek istenen mesajı ileten kısa öğretmenler günü mesajları listeli olarak sizi bekliyor. İlkokul öğretmeninize, branş öğretmeninize, öğretmen anneye, öğretmen sevgiliye gönderebileceğiniz kısa öğretmenler günü mesajları karşı tarafı tebessüm ettirecek.

 

 

"Bir öğretmen ebediyete hükmeden insandır. Tesirlerinin nerede biteceği asla bilinmez."

 

"Dünyanın en kutsal vazifesini yapan tüm öğretmenlerimin öğretmenler gününü canı gönülden kutlar ellerinden öperim"

 

>>>> Erkek öğretmene hediye seçenekleri için tıklayın.

 

 

 

 

"Milletleri kurtaranlar yalnız ve ancak öğretmenlerdir. Öğretmenden, eğiticiden mahrum bir millet, henüz bir millet adını alma yeteneğini kazanamamıştır. (Atatürk)"

 

"Tüm fedakar ve üretken öğretmenlerimizin bu değerli gününü içtenlikle kutluyorum."

 

"Heykeltıraş mermere ne ise; öğretmen de çocuğa odur. Öğretmenler gününüz kutlu olsun…"

 

"Bizimle hayatı paylaşan; bize hayatı öğreten, birey olma çabasında yol gösteren tüm öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü kutlu olsun."

 

"Başarılı nesiller yetiştiren kıymetli öğretmenlerimizin, Öğretmenler Günü kutlu olsun."

 

"Sorunlarımızı dinlemek ve çözümler üretmek için bize her zaman vakit ayırdığınız için teşekkürler öğretmenim. Öğretmenler Gününüz kutlu olsun!"

 

"Hayatımda kıymetli izler bırakan, her hatamda büyüklüğü ile beni derinden etkileyen bir öğretmenim var. İyi ki varsınız…"

 

"Cehaletin düşmanı, sevgi dağıtıcısı, bilgi ile aydınlatıcı değerli öğretmenim. Öğretmenler gününüzü kutlar, başarıların her zaman sizinle olmasını temenni ederim."

 

 


 

 >>>> Uygun fiyatlı öğretmenler günü hediyeleri için tıklayın.

 

 

 

 

 


 

 

Öğretmenler Günü Mesajları Duygusal

 

Öğretmenler günü her ne kadar bir kutlama günü de olsa aynı zamanda duygusal anlara şahitlik yaptığımız özel bir gündür. Öğretmenlerimize duygularımızı açtığımız, onları ne kadar çok sevdiğimizi söylediğimiz, teşekkür ettiğimiz, emekleri için minnettar olduğumuzu dile getirdiğimiz öğretmenler günü için hazırladığımız blog yazımızın duygusal öğretmenler günü mesajları kısmına geldik. Bu bölümde bir çok duygulsa öğretmenler günü mesajı bulabileceksiniz. Bu mesajları göndereceğiniz çiçeklerde, satın alacağınız hediyenin hediye kartında ya da telefon ya da mail ile göndereceğiniz kutlama mesajlarında kullanabilirsiniz.

 

"Bir gün dersem ki ben öğretmenim sen güneş kadar uzakta bile olsan her bakışımda gülümseyişini görürüm ışıksız açmazmış çiçek, gelmezmiş bahar inan seninle her mevsim bahar öğretmenim. Öğretmenler gününüz kutlu olsun..."

 

"Doğruya, güzelliğe, odur yolu gösteren odur hep geleceğe güvenle gülümseyen. Bir ana, bir babadır çocuklara sunulan. Odur eli öpülen, odur fedakâr insan. Öğretmenler gününüz kutlu olsun…"

 

"Öğretmen, taze ruhları işleyen ustadır. Nesiller yaratır; ülkeler değil, gönüller fetheder. Öğretmenler gününüz kutlu olsun."

 

"O sımsıcak sevgin her şeye değer öğretmenim hele o şefkatli bakışların içimi ısıtır öğretmenim sensin benim en iyi öğretmenim. Öğretmenler Gününüz kutlu olsun!"

 

"Bize büyük hayaller kurmak için tüm nedenleri ve bunu başarmak için tüm kaynakları verdiniz. Sen hayatımızda bir nimettin. Öğretmenler gününüz kutlu olsun!"

 

"Öğretmenim, bu günde sizi ne kadar sevdiğimi belirtmek ve üzerimdeki emekleriniz için minnetlerimi sunmak isterim. Hayatta her şeyin gönlünüzce olmasını temenni ederim. Öğretmenler gününüz kutlu olsun.

 

"Bizlere göstermiş olduğunuz sonsuz sabır, inanç ve hoşgörü için teşekkür ederiz. Gösterdiğiniz o inanç, bugünkü başarılarımızda bizler için en büyük motivasyon kaynağı olmuştur. 24 Kasım Öğretmenler gününüz kutlu olsun."

 

"Geleceğime adım adım yürürken, hala bana yıllar önce verdiğiniz yaşam derslerinden ilham alıyorum. Bana öğrettiğiniz her şey, yaşamım için en değerli pusula olmaya devam ediyor. Sizi iyi ki tanımışım. Gününüz kutlu olsun."

 

"Öğretmenler; Yeni nesli, Cumhuriyetin fedakâr öğretmen ve eğitimcilerini, sizler yetiştireceksiniz ve yeni nesil, sizin eseriniz olacaktır… (M.Kemal Atatürk) Öğretmenler gününüz kutlu olsun."

 

"Bir ulusun çağdaş ülkeler düzeyine erişebilmesi; eğitim ve öğretimin kaliteli ve bilimsel yöntemlerle yürütülmesi ile ancak mümkün olabilir. Öğretmenler gününüz kutlu olsun."


 

 

Öğretmenler Günü Mesajları Uzun

 

Öğretmenler gününde göndermek istediğiniz ya da iletmek istediğiniz mesaj daha uzun olsun diyorsanız bu bölümde de uzun öğretmenler günü mesajları bulabilirsiniz. Öğretmen annenize, öğretmen babanıza, öğretmen arkadaşınıza, öğretmen sevgilinize gönderebileceğiniz uzun öğretmenler günü mesajları birden fazla cümleden oluşmuş, duygu yüklü kutlama mesajlarından özenle seçilmiştir.

 

 

"Sınıftan içeri girdiğiniz ilk günü unutamıyorum. Güçlü kollarınızla bütün sınıfı kucaklayıp koruyacağınızı tahmin etmemiştim. Sizinde diğer öğretmenler gibi dersi anlatıp gideceksiniz sandım. Yanıldığım için her gün şükrediyorum. Sizin gösterdiğiniz yollar hayatımı düzene koydu. Öğretmenler gününüz kutlu olsun canım öğretmenim. İyi ki varsınız."

 

Bana öğrettiğiniz en önemli dersler müfredatta olan şeyler değildi. Hayata yönelik öğrettiklerinizdi. Bugün iyi ve başarılı bir insan olabildiysem bu sizin sayenizde oldu. Öğretmenler gününüzde mutluluğunuzun daim olmasını diliyorum…"

 

"Bize masallarda anlatılan koruyucuların hep birer melek ya da şövalye olduğunu söylemişlerdi. Ancak her birisi yanılmış. Çünkü gerçekten bizleri koruyan ve olduğumuz insan haline getiren kişi siz olduğunuz. Size olan minettarlığımı ifade etmeye yetecek bir kelime bulamıyorum. Gününüz kutlu olsun, yüzünüzdeki neşe hiç eksik olmasın."

 

"Bize bugünkü halimize gelebilmemiz için verdiğiniz ilhamı olmasaydı şu an kesinlikle bambaşka birisi olurdum. İyi ki bizi koruyup, desteğiniz verdiğiniz. Nice mutlu öğretmenler günleri görmeniz dileğiyle."

 

"Sizi tanıdığımda öğretmenler için yazılmış tüm şiirlerin, söylenmiş tüm sözlerin size ithafen olduğunu düşünmüştüm. Bana hayatın okul kitaplarından fazlası olduğunu gösterdiğiniz için size hep borçlu kalacağım. Öğretmenler gününüz kutlu olsun."

 

"Hayatın tüm zorluklarına rağmen bizi kollarınızla arasına alıp koruyup iyi birer insan haline getirdiniz. Siz olmasaydınız hayatı bilmeden yaşamaya çalışmak zorunda kalırdım. Benim içimde yaktığınız o ışık asla sönmeyecek. Nice güzel öğretmenler günü kutlamınızı dilerim."

 

"Hayatın tüm zorluklarına karşı sarsılmaz bir kaya gibi güçlü olmamı öğrettiğiniz için size her zaman minnettar olacağım. Öğretmenler gününüz kutlu olsun."

 

"Matematiği bile sevdiren, okulu eğlenceli bir hale getiren bir insan oldunuz benim için. Derslerinizi her zaman iple çektim. Sizin esprilerinizle her zaman güldüm. Öğretmenler gününüz kutlu olsun, neşeniz ise daim olsun."

 


"Sizi ilk gördüğüm zaman hepimizi dövmek isteyen o korkunç insanlardan birisi olacaksınız sanmıştım. Ancak sizi tanıdıkça sert duruşunuz altında yatan o yumuşak kalbi, o baba şefkatini daha iyi anladım ve gerçek bir öğretmen oldunuzu fark ettim. Ön yargılarımı yıkan eşsiz bir insan oldunuz benim için. Öğretmenler gününüz kutlu olsun."

 

"Dünyadaki en eşsiz şeyin hayatımızdaki özel bir öğretmen ve sizden daha özel bir öğretmen hiç tanımadım. Bana kattıklarınız için ne kadar teşekkür etsem az, iyi ki öğretmenimdiniz iyi ki yol gösterinimdiniz. Öğretmenler gününde ve geri kalan tüm günlerde neşeniz hiç eksilmesin."

 

 

Anlamlı Öğretmenler Günü Mesajları

 

 

Şimdi de geldik en çok tercih edilen mesajlara! Öğretmenler günü mesajları anlamlı olmalıdır diyorsanız 24 kasımın ruhuna yakışır, duygu ve anlam yüklü öğretmenler günü mesajları ile öğretmen sahibine duygu yüklü anlar yaşatacak, onların size içtenlikle teşekkür etme şansını bulacaksınız. Minnettarlığınızı iletebileceğiniz bu mesajlar ile öğretmeninizi ile aranızda bağ kat be kat artacak, unutamayacağı bir öğretmenler günü yaşamasına fırsat sağlamış olacaksınız. Aşağıda görsel olarak da listelediğimiz anlamlı mesajları inceleyebilir, dilerseniz seçip öğretmeninize gönderebilirsiniz.

 

 

"Sizin öğrettikleriniz olmasa karanlık bir kuyuda sıkışmış bir şekilde yaşamım geçerdi. Beni kuyudan çıkarıp, hayatı öğrettiğiniz için ne kadar teşekkür etsem. Öğrencilerinizi ısıtan o güzel gülüşünüz yüzünüzden hiç eksik olmasın. İyi ki varsınız öğretmenim."

 

"Bilginiz ile hayatıma güneş gibi doğdunuz. Bana eğitimi sevdiren en özel insan oldunuz. Ne zaman kendime olan inancımı kaybetsem siz bana güvendiniz ve güveniniz sayesinde bugün iyi bir insan olabildim. Öğretmenler gününüz kutlu olsun canım öğretmenim."

 

"Annem gibi sevdiğim tek insansınız. Hayatımdaki en özel insan oldunuz. Sizin öğrettikleriniz benim için yalnızca okulda işe yarayan bilgiler değil hayatımı etkileyen, bana farklı bakış açıları katan bir insan oldunuz. Bu kutsal mesleği en güzel icra eden öğretmenim. Öğretmenler gününüz kutlu olsun. Neşeniz hiç eksik olmasın."

 

"Bir bataklığı bile en güzel kokularla dolu bir gül bahçesine çevirebilecek, dokunduğu her şeyi güzelleştirebilecek tek insan olan öğretmen benim için siz oldunuz. Ruhumun bataklığını bir bahçeye çevirdiniz. Yaşamın güzel yönlerini bana siz gösterdiniz. Gününüz kutlu olsun. Nice güzel yıllara."

 

"Bütün bir sınıfa anne olup hepimize kalbine dokunup bizleri birer tohum iken ağaca çevirdiniz. Sizin sayenizde güçlü ve sarsılmaz bir insan oldum. Hayatta başardığım her şeyin içinde payınız oldu. Öğretmenler gününüz kutlu olsun. İyi ki sizin öğrenciniz olmuşum."


"Şayet siz olmasaydınız, dünyanın en eksik insanlarında birisi olurdum. Bana hayattaki güzel şeyleri gösterip, bugünkü halime gelmemin en büyük destekçisi oldunuz. Yüzünüzdeki o güzel gülümseme hiçbir zaman kaybolmaz umarım. İyi ki varsınız öğretmenim."

 


"Bir öğretmen olmaktan fazlası oldunuz benim için. Bir dost, bir destekçi kısacası her şey oldunuz. Bana verdiğiniz destekleri asla unutmayacağım. Hayat boyu mutlu olmanız dileğiyle. Öğretmenler gününüz kutlu olsun."

 

"Okula gelmenin en zor olduğu günlerde bile sizin dersiniz için koşa koşa gelirdim. Siz adeta sınıf üzerinde açan bir güneştiniz ve ışığıız ile bizleri aydınlattınız. En özel gününüz, öğretmenler gününüz kutlu olsun…"


"Bizlere elimizden geleni her zaman daha iyi şekilde yapmayı öğrettiğiniz için size ömür boyu minnettar olacağım. Sizsiz bir eğitim hayatım olsaydı bugün ne halde olurdum düşünemiyorum. Umuyorum ki hayatınız boyunca mutlu olursunuz. Öğretmenler gününüz her zaman güzel geçsin…"

 

"Hedeflerime ulaşmak için önümde bir çok yol vardı. Ancak doğru olanı bana gösterebilen tek kişi siz oldunuz öğretmenim. Öğrencilerinizin kendilerine güvenmelerini sağlayan o gülüşünüz hiç eksik olmasın yüzünüzden. Öğretmenler gününüz kutlu olsun."

 

 

Resimli Öğretmenler Günü Mesajları

 

Öğretmeninize mesajınızı dijtal yolla yani whatsapp, twitter, facebook, instagram, e-mail gibi dijital kanallardan şık bir görsele sahip hazır resimli öğretmeler günü mesajları arasından seçip göndermek istiyorsanız sizin için hazırladığımız üzerinde yer küre, kalemlik, renk renk kalemler, resim boyaları, öğretmen masası ve kara sınıf tahtası bulunan bu rengarenk resimli öğretmenler günü mesajları arasından beğendiğiniz bir tanesini seçip gönderebilirsiniz.

 

"Şefkatin ve merhametin dinginlikle harmanlanıp ete kemiğe bürünmüş hali gibidir öğretmen... . Gölgesinde bile güneşi saklayan yaşam kaynağı ışıltılı güneştir. Her sabah masalsı bir heyecanla ve kristal sevinçlerle okuluma gitmemin en büyük sebebi. Günün gününden güzel olsun geleceğimin mimarı canım öğretmenim..."

"Kendini tüketerek başkalarına ışık veren bir kandil gibidir öğretmen. Hep özverili, hep canla başla çalışır. Gelecek nesiller için büyük emekler veren çok kıymetli öğretmenlerin öğretmenler gününü kutlarım... "

 

"Bir aşkla bin çocuğa bölünmüş yorulmak nedir bilmeyen mesleğini hakkıyla yapan tüm öğretmenlere binlerce kez teşekkürler."

 

"Toplumların uygarlık düzeyi, öğretmene verdiği değerle ölçülür. 24 Kasım Öğretmenler Gününüz Kutlu Olsun Değerli Öğretmenim."

 

"Öğretmen bahçıvan gibidir. En güzel çiçekleri o yetiştirir. Hiç şikayet etmeden, yorgunluk nedir bilmeden, bıkmadan usanmadan onları besler, aydınlatır ve su verir. Çiçeğiniz olarak sizinle gurur duyuyorum öğretmenim…"

 

"Güzel ülkemizin insanlarını özveri ile yetiştiren canla başla eğitim uğruna mesailerini feda eden öğretmenlerimiz, siz her şeyin en güzeline layıksınız. Öğretmenler gününüz kutlu olsun... "

 

"Siz bir ışık, biz de o ışığa muhtaç, onunla aydınlanmaya hevesli öğrencileriz. Öğretmenler gününüz kutlu olsun Canım Öğretmenim."

 

"Tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü en içten dileklerimle kutlarım bizim öğretmenlerimiz kitaptan değil yürekten öğretir."

 

"Türkiye Cumhuriyeti, çağı, bilimin ışığında sizlerin gayreti ile yakalayacaktır Öğretmenim. Sizin ve tüm meslektaşlarınızın Öğretmenler günü kutlu olsun... "

 

"Siz sevgiliyi ve saygıyı en çok hak edensiniz, bu nedenle en büyük mutluluklara kolaylıkla ulaşmanızı dilerim... Öğretmenler Gününüz Kutlu Olsun Canım Öğretmenim. "

 

 

Etiketler: Öğretmenler Günü Hediyesi, Öğretmenler Günü Mesajları
Kasım 12, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR