Eski Sevgiliye Alınabilecek 10 Hediye Önerisi

Eski Sevgiliye Alınabilecek 10 Hediye Önerisi

Her şeyden önce eski sevgiliniz için halâ hediye arayışı içinde olmanız sevgilinizin pek de eskide kalmadığını gösteriyor. Bizler de biliyoruz ki kalbinizin derinliklerinde eski sevgilim dediğiniz insan kalbinizde en büyük yere sahip. Bu durumu yine güzel günlere ve özel anlara çevirmek için eski sevgiliye hediye seçenekleri neler olabilir sorusunun cevabını en ince ayrıntısına kadar sizler için derledik!

 

İlginizi Çekebilir    Sevgiliye Hediye

 

 

Eski Sevgiliye Alınabilecek Hediyeler

 

1-) Kişiye Özel Fotoğraflı Saten Yastık ve Kupa Bardak

2-) 80 cm Papyonlu Kahverengi Peluş Ayıcık

3-) Sevgiliye Hediye Fotoğraflı Ahşap Stand

4-) Kişiye Özel Fotoğraflı Ahşap Duvar Saati

5-) Kişiye Özel Sürpriz Akordiyon Fotoğraf Albümü

6-) Çiftlere Özel Fotoğraflı Kitap Ayracı

7-) Kişiye Özel Fotoğraf Baskılı Taş Masa Dekoru

8-) Kişiye Özel Fotoğraflı Kalp Puzzle

9-) Çiftlere Özel Dikdörtgen Anahtarlık

10-) Kişiye Özel Fotoğraflı Masaüstü Takvim

 

 

Eski sevgilinize vereceğiniz en küçük hediyeyle bile onun kalbini yeniden kazanabilirsiniz. Nasıl mı? Tabii ki ona olan sevginizin mesajını verecek anlamlı ve özel hediyelerle! Öyle abartılı ve pahalı hediyelerden ziyade ucuz ve bir o kadar da manevi değeri yüksek hediyeler olmalıdır. Mesela bir hediye seçerek sevgiliniz ve kendi isminizi o ürünün üzerine yazdırabilir, ona küçük ve farklı bir jest yapabilirsiniz. Kırdığınız ya da üzdüğünüz sevgilinizin gönlünü almak isteyebilirsiniz. Ya da farklı bir söylemle, ilişki de hatalı olup, sevgilisini kıran ve özür dilemek adına kırılan kalbi geri kazanmak isteyen kimselere özel bir hediye alarak kendinizi affettirme yollarını deneyebilirsiniz. 

 

Sizlere önereceğimiz yaratıcı ve etkileyici hediye fikirlerimiz sayesinde size dargın olan ve aranızda buz gibi bir iklim olan küs ya da ayrılmış sevgilinizin kalbini, yumuşatabileceksiniz. Güzel hediye seçeneklerimiz sayesinde yeniden başlamak adına bir adım atmış olacaksınız. Romantik ve kişiye özel eski sevgiliye hediye önerilerimiz içinden size dargın olan sevgilinize gönül alıcı manevi bir hediye gönderebileceksiniz. Size küsmüş ya da sizden ayrılmış sevgilinize göndereceğiniz hediye sayesinde aranızdaki sorunlar ortadan kaldırmış olacaksınız. 

 

Bir ayrılık sonrası sevgiliye barışma hediyesi ne alınır? Ayrılmış erkek veya kadın sevgiliye geri dönmesi için veya gönlünü yeniden kazanabilmek için nasıl anlamlı bir hediye gönderilmeli? Özel bir sebepten ötürü ayrılmış ve kalbi kırılmış bir insana dokunmak, hassas bir konu olduğu için incelik ister. Bu yüzden küsmüş ya da ayrılmış olan eski sevgiliye doğum günü hediyesi ne gönderilir? Sorularınıza yanıt arıyorsunuz. Cevabını merak ettiğiniz ve kişiye özel öneriler istediğiniz bu yazımızda biz de elimizden geldiğince sizlere manevi değeri olan, bir tanecik sevgilinize aşkınızı büyük harflerle yazacağınız eski sevgiliye hediye fikirleri önerilerimizle sizlere yeniden bir ilişkiye başlamanın yollarını bulacaksınız.

 

1-) Kendin Yap Instabook Anı Defteri

Eski sevgiliye ilk hediye önerimiz; kendin yap instabook anı defteridir. Bu romantik anı defteri sayesinde sevgilinize söyleyemediğiniz ama kalbinizdekileri de en güzel şekilde ifade ederek sıralayacağınız şahane bir defter sayesinde mümkün olacaktır. Birlikte olduğunuz zamanlarda çekindiğiniz fotoğrafları bir araya getirerek ‘geçmişte ne kadar mutluyduk seninle’ hissini yaratmak için bu defter sizin için eşsiz bir hediye olacaktır. Eski sevgili ile barışmak için ne hediye alınır sorusuna verilebilecek en yerinde hediye kendin yap ınstabook anı defteridir. Eski günlerdeki gibi olabilmenin hala mümkün olduğunu hatırlatmak için büyük bir fırsattır. Aynı zamanda sevgilinize olan aşkınızın ne kadar özel olduğunu düşündürmek istiyorsanız bu anı defterini daha etraflıca inceleyebilirsiniz. 

 

2-) Kişiye Özel Fotoğraf Baskılı Masaüstü Takvim

Günümüz insanlarına göre en güzel özür dileme şekli sevgiliye onu sevdiğinizi söylemektir. Bıkmadan ve usanmadan milyonlarca kez seni seviyorum deyip özür dilerim diye haykırmaktır. Kişiye Özel Fotoğraf Baskılı Masaüstü Takvim ürünü ile hem eski sevgilinize onu ne kadar çok sevdiğinizi hem de kendini özel hissettirebileceğiniz bu muhteşem takvimle beraber en sevdiğiniz 12 fotoğraflı takvimi hediye edebilirsiniz. Takvime her baktığında sizi görmesini sağlayarak gülümsemesine sebep olmanız kendinizi affettirme yolunda doğru ilerlediğinizi gösterecektir. Daha kısa süre de özrünüzü kabul ettirme fırsatı bulabilirsiniz. Özür dilemek ve sevgilinizle yeniden barışmak için düşünülebilecek en güzel hediyelerden bir tanesidir.  

 

3-) Ayrılan Sevgiliye Hediye Kişiye Özel Spotify Tasarım Fotoğraflı Beyaz Kupa Bardak

Eski sevgiliyle barışmanın ve gönlünü yeniden fethetmenin yolları için öneriler istiyorsanız verilecek cevaplar da sözde işe yaramayabilir. Ama hatalı olan her kişi için ortak değişmez bir kural var; o da hata yaptığını er ya da geç kabul etmelidir. Çünkü isteyerek ya da istemeyerek kırılan bir kalp var ve bu kalp kırıklığına sebep olan kişi şu an bu yazımızı okuyor. Şayet kendinizi haklı bulmuş olsaydınız bu yazımızı sizin yerinize başkası okuyor olurdu öyle değil mi? Demek ki kendinizin hatalı olduğunu kabul ediyorsunuz. Aslında bu düşünceniz bile eski sevgilinizi geri kazanmanız için olumlu bir adımdır. Şimdi gelelim barışma hediyesi önerimize özür dileme temalı bu şirin kupa bardak ile sevgili olduğunuz zamanlarda size özel bir şarkı mutlaka vardır. Bir fotoğraf ve özel bir şarkı ile eski sevgilinizin kalbini yumuşatabilirsiniz. 

 

4-) 10 Fotoğraflı Beyaz Kupa Bardak

Şu an size çok kırgın ve sizden ayrılmış olan sevgilinize, en mutlu anlarınızdan oluşan 10 fotoğraf kareli kupa bardak ile duygusal anlar yaşatabilir ve kalbinin yumuşamasını sağlayabilirsiniz. Dilediğiniz özel fotoğraflarınızla hazırlanacak bu güzel hediyeye, özür mesajınızı eklemeyi de ihmal etmemelisiniz. Eski sevgiliye alınabilecek hediyelerden biri olan 10 fotoğraflı beyaz kupa bardak tamamen size özel olarak hazırlanıyor. Sevgiliniz bardaktaki fotoğraflarınıza bakarken, yaşadığınız güzel ilişkinizi eminiz ki bir kez daha gözden geçirecek ve yeniden başlama kararını bir kez daha düşünecektir. 

 

5-) Eski Sevgiliye Doğum Günü Hediyesi Fotoğraflı Ahşap Albüm

Kırılan bir kalbi tamir etmek ve onarmak için fotoğraflı ahşap albümden daha romantik bir hediye düşünemiyoruz. Eski sevgilinizin kalbini kırmış olabilirsiniz. Tamir etmenin mümkün olduğunu unutmamalısınız. 8 fotoğraflı ahşap albüm ile sevgilinizin gönlünü fethedebilirsiniz. Karşı koyulmayacak bir hediye sayesinde eski sevgilinizden olumlu bir dönüş alabilirsiniz. Anılarınızı yansıtan fotoğraflarınızla hazırlanacak olan ahşap albüm, aranızdaki ayrılığı ve buz gibi havayı dağıtacak güzel bir seçim olacaktır. Eski sevgiliye sevgililer günü hediyesi, doğum günü hediyesi ya da yıl dönümü hediyesi olarak da alabilirsiniz.

 

6-) Kalpli Dikdörtgen Ahşap Anahtarlık

Barışmak için eski sevgiliye anlamlı hediye alınabilecek bir diğer önemli hediyemiz, kalpli dikdörtgen ahşap anahtarlıktır. Hediyenin büyüğü küçüğü olmaz, önemli olan düşünüldüğünü hissettirebilmektir. Niyetinizin barışmak olduğunu eski sevgilinizi bu manevi değeri yüksek olan hediye ile kendinize döndürebilirsiniz. İsme özel hazırlanan ‘Seni Çok Seviyorum’ yazılı her yönüyle sevgilinizi sarıp sarmalayacak ve özel olduğunu hissettirecek ahşap anahtarlık ile mümkün olacaktır. 

 

7-) Kişiye Özel Youtube Tasarım Fotoğraflı Saten Kare Yastık

Fotoğraf baskılı hediyeler ile sevgilinize güzel anılarınızı bir kez daha hatırlatabilir, size olan dargınlığını ve küslüğünü hafifletebilirsiniz. Ayrılan sevgiliye hediye ne alınır sorusu için anılarınızdan hareketle hazırlanacak böyle anlamlı bir hediye eminiz ki sevgilinizin başını yastığı koyduğunda sadece başını değil kalbini de yumuşatmaya yetecektir.  Çok manevi ve güzel bir armağan olan kişiye özel youtube tasarım fotoğraflı saten kare yastık eski sevgiliniz için en anlamlı hediyelerden biri olacaktır. Özel bir şarkı ve bir fotoğraf ile sizin için ne kadar kıymetli olduğunu hissettirebilmeniz için en güzel hediye kişiye özel hazırlanmış yastıktır. Kendinizi affettirmek için bu güzel hediyeyi eski sevgilinize hediye edebilirsiniz.

 

8-) Kişiye Özel Fotoğraflı Kalp Puzzle

Profesyonel bir hayal gücünün bir eseri olan kişiye özel fotoğraflı kalp puzzle. Eski sevgilinizin akılda kalacak bir hediye çeşididir. Ayrıldığın sevgiliye hediye fikirleri arasında kesinlikle en üst sıralarda yer alan bu mutlu âşıklar için puzzle aynı zamanda da yaratıcılıkta zirvededir. Harikulade bir anlamlı hediye olan bu puzzle biricik sevgilinizi mutlu edebilmek bu kadar kolay işte. Bu özel hediyenizin eski sevgilinizi çok özel hissettireceğinin garantisi var. Kişiye özel hazırlanmış fotoğraf baskılı puzzle ile her daim sevgilinizin en çok beğendiği hediyeler arasında yer alır. Özel günleri unutmadığınızı hatırlatmak için eski sevgiliye doğum günü hediyesi olarak da alabileceğiniz anlamlı bir hediyedir.

 

 

İlginizi çekebilecek benzer blog yazılarımız:

         

         ► Askere Giden Sevgiliye Ne Hediye Alınır? - En Popüler 10 Hediye

          Bayan Sevgiliye Hediye Ne Alınır? - En Popüler 10 Hediye Önerisi

         ► Sevgiliye Kargo ile Gönderilebilecek Hediyeler

         ► Sevgiliye Hediye Verirken Yazılacak En Güzel 20 Hediye Notu

         ► Uzun İlişkide Sevgiliye Hediye Ne Alınır? - En Popüler 10 Hediye

         ► Erkeğe Romantik Hediye Fikirleri - En Popüler 10 Hediye

 

 

 

Etiketler: Sevgiliye Hediye
Ocak 27, 2023
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR