Uzaktaki Sevgiliye Alınabilecek En Güzel 9 Hediye Önerisi

Uzaktaki Sevgiliye Alınabilecek En Güzel 9 Hediye Önerisi

Belki de hayatınızda, ailevi sebepler, iş veya diğer ihtiyaçlar nedeniyle sevgilinizle ayrı yaşamak zorunda olduğunuz bir dönemdesiniz. Uzun mesafeli bir ilişki kolay değildir; her iki taraf için de sürekli çaba gerektirir. Bunun yanı sıra iletişim ve bir tutam sürpriz harika olur! Uzaktaki sevgiliniz için hediye arıyorsanız ve ne alacağınıza karar veremediyseniz sizin için bu içerikte uzaktaki sevgiliye hediye ne alınır sorusuna cevap aradık! Keyifli Okumalar!

 

 

Dikkatinizi Çekebilir  >>>  Sevgiliye Hediye (2000+ Hediye Seçeneği )

 

 

Uzaktaki sevgiliye hediye almak için hediye seçimi biraz zor görünüyor olabilir.  Sevgililer günü, yıl dönümü, doğum günü, yılbaşı gibi özel günler için uzaktaki sevgilinize özel hediye seçenekleri ile karşınıdayız!

 

Uzaktaki Sevgiliye Alınabilecek Hediyeler

 

1-) Kişiye Özel Fotoğraflı Kalp Kar Küresi

2-) Sevgililere Özel Karikatürlü Beyaz Kupa Bardak

3-) Sevgililere Özel 8 Fotoğraflı Kolaj Saten Yastık

4-) Fotoğraflı Kalp Anahtarlık

5-) Polaroid Fotoğraflı İpli ve Mandallı Masa Üstü Ahşap Fotoğraf Çerçevesi

6-) Kişiye Özel Fotoğraflı Masaüstü Takvim

7-) Sevgiliye Hediye Fotoğraflı Ahşap Stand

8-) Yılın En İyi Sevgilisi Oscar Ödülü

9-) Kişiye Özel Fotoğraf Baskılı Taş Masa Dekoru

10-) Love Yazılı 2 Fotoğraflı İkili Beyaz Türk Kahvesi Fincanı

 

 

Sevgilinizle farklı şehir ya da ülkede olsanız da hiçbir şey sizi romantik bir hediye almaktan alıkoyamaz . Neyse ki 2023 yılındayız ve hediyedukkanı.com ’dasınız. Hızlı gönderim sayesinde tam gününde hediyenizi gönderebilirsiniz. Aranızda fiziksel mesafe olsa da onu mutlu etmek için bir hediye seçin! Uzaktaki sevgilime ne alabilirim diye hâla kararsızsanız, HediyeDukkani.com'dan satın alabileceğiniz 9 mükemmel hediye önerisi ile karşınızdayız! İşte uzaktaki erkek sevgiliye hediye ve uzaktaki kadın sevgiliye hediye fikirleri

 

 

1-) Uzaktaki Sevgiliye Hediye Kendin Yap instabook Anı Defteri

Sevgilinizle en sevdiğiniz fotoğraflarınızdan bir albüm yapmak ister misiniz? Kendin yap instabook anı defteri ile kişiselleştirilmiş fotoğraf albümü sizin için mükemmel bir seçim olabilir. Kendi kişiselleştirilmiş fotoğraf albümünüzü oluşturmak hızlı ve kolaydır. En sevdiğiniz fotoğrafları sosyal medyadan, bilgisayarınızdan veya telefonunuzdan yükleyin. Seçtiğiniz fotoğrafları albümle birlikte göndereceğiz..  Beyaz kalem ve resimleri tutturmanız için stikerlar hediyemizdir. Fotoğrafların altındaki boşluklara aşkınızı anlatan cümleler, romantik çizimler ve alıntılar ekleyebilirsiniz. Tüm bunlar, en sevdiğiniz anlarla dolu muhteşem bir fotoğraf albümünü anında oluşturmanıza olanak tanıyor!

 

 

2-) Uzakta Olan Sevgiliye Hediye Kişiye Özel Spotify Tasarım Fotoğraflı Beyaz Kupa Bardak

En sevdiğin erkek arkadaşın senden uzakta mı yaşıyor? İşte erkek sevgiliye hediye fikirleri! Sevgilin kahve aşığı mı? Ona her sabah güzel bir seramik kupa ile "aranızda hiçbir mesafe olmadığını" hatırlatmaktan ister misin?Bu kişiselleştirilmiş kupa ile uzaktaki sevgilinizi sabahlarını neşeyle doldurun. Müzik hayatınızın vazgeçilmeziyse ve en güzel anlarınız bir şarkıyla ilişkiliyse, bu orijinal hediyeye bayılacaksınız. Peki bunu bir kupa ile nasıl yapacaksınız? Bu kupayı, Spotify kodu ve onu en sevdiğiniz şarkıyla kişiselleştirebiliyorsunuz, harika değil mi? Evet, bu kupa, kişiye özel Spotify tasarım fotoğraflı bir kupadır.  Dolayısıyla en sevdiğiniz, tarihinize damgasını vuran ve birlikte milyonlarca kez dinledikten sonra bin kez daha dinleyebileceğiniz şarkıyı ona dinletebilirsiniz. Bu güzel  kupa, sevgilinizi o özel ana götürecek ve yüzünde harika bir gülümse belirecek.

Peki kişiye özel Spotify tasarım fotoğraflı kupa nasıl özelleştirilir?

Öncelikle resim, şarkı ve şarkıcı adını söylemelisiniz. Sürpriz için spotify kodu oluşturuyoruz.

Kod nasıl taranıyor?

Şarkı için cep telefonunuzdan Spotify uygulamasını açıp "Ara" bölümüne tıklamanız gerekiyor. En üstte bir arama motoru bulacaksınız, üzerine tıkladığınızda sağ köşede bir kamera simgesinin göründüğünü göreceksiniz. Tıkladığınızda kamera açılacak, fincanın üzerindeki kodu taramanız yeterli şarkınız otomatik olarak çalacak.

 

 

3-) Uzaktaki Kadın Sevgiliye Hediye Kişiye Özel Özel Fotoğraflı Kalp Kar Küresi

Sevgilinizin sizin için ne kadar önemli olduğunu mu söylemek istiyorsunuz? Ancak bir mesajdan daha romantik bir şey yapmak mı istiyorsunuz?  "Seni seviyorum", “Seninle Mutluyum” demenin harika bir yolu da Fotoğraflı Kalp Küresidir. Kalp şeklindeki Fotoğraf Küresi ile sevgilinizi büyüleyebilir, size olan sevgisini harekete geçirebilirsiniz.  Küreyi sallayarak,  kırmızı  kalp şeklindeki payetler, bir duygu fırtınası etkisi yaratacak. Kalp içinde çerçevelenmiş fotoğrafınızı satın almadan önce yüklemeyi unutmayın!

 

 

4-) Çiftlere Özel Dikdörtgen Ahşap Anahtarlık

Çiftlere özel ahşap anahtarlık, sevgilinizin her zaman yanında taşıyabileceğimiz orijinal bir aksesuar olabilir. Anahtarlıklar, doğal ahşaptandır. İki anahtarlığın birleşimi ile ortada bir kalp belirir. Sevgililer Günü için için harika bir seçim olabilir. Anahtarlıklara, ilk buluşmanızı, size özel bir anı ya da uzak ilişkinizin biteceği tarihi kazıyabilirsiniz.  Bunun için anahtarlığı satın almadan önce bilgileri girmeniz yeterli olacaktır. Kesinlikle benzersiz ve  orijinal bir hediye arıyorsanız bu hediyeyi kaçırmayın! Ahşabın şekli, boyutu ve özünde biraz değişebilirler. Doğal olduğu için ahşapta küçük çatlaklar veya düğümler gibi küçük düzensizlikler olabilir. Her anahtarlık kendi içinde benzersiz bir parçadır. Uzak mesafe ilişkisi sevgiliye hediye seçeneği olan bu kreatif ürünü kaçırmayın.

 

 

5-) Uzak Mesafedeki Sevgiliye Hediye Özel Fotoğraflı Peluş Ayıcık

Sevgililer Günü veya yıl dönümü için mükemmel bir hediyedir. Uzaktaki sevgiliniz, sizi en çok özlediği zamanlarda bu yumuşak peluş ayıcığa sarılabilir. Sevdiğinizi kollarınızda tutamayacağınızı bilmenin ne kadar zor olduğunu biliyoruz. Sizin yerinizin hiçbir şeyin tutmayacağını da biliyoruz. Ancak kavuşana kadar fotoğraflı peluş ayıcık sizi temsil edebilir. Ayrıca, 25 cm'lik yumuşak peluş ayıcığı fotoğrafınız ile kişiselleştirebilirsiniz. Böylece  daha çok hatırlanacaksınız!

 

 

6-) Sevgiliye Hediye Fotoğraflı Ahşap Albüm

İster yıllardır, ister sadece birkaç aydır birlikte olun, kesinlikle hatırlanacak birçok özel anınız olduğuna eminiz. Sevgilinizin, sizin için ne kadar önemli olduğunu anlamasına yardımcı olacak bir anı yolculuğuna çıkmak iyi bir fikir olabilir. Bunu yapmanın en güzel yolu da bir fotoğraf albümüdür. Ahşap Albüm 11 x 13 x 0,9 cm ölçüsündedir. Satın almadan önce sizden 8 adet fotoğrafınızı yüklemenizi isteyeceğiz.  Ahşap fotoğraf albümünün içindeki resimleri boyutu 10,5 x 10,5 cm’dir.

 

 

7-) Kişiye Özel Fotoğraflı Kalp Puzzle

Sevgilinizi,  şaşırtmak için mükemmel bir hediye arıyorsanız, bu fotoğraflı kalp puzzle hediyesini seçebilirsiniz. En romantik anınızı çerçeveleyin ve onu kalp şeklindeki fotoğraf yapbozun içine alın. Aşıklar için düşünülen bu hediye ile “Seni seviyorum”, “Sen benim mutluluk kaynağımsın” mesajlarını ileteceğinizden emin olabilirsiniz. Ayrıca, sevgiliniz boş vakitlerinde size özel bu yapbozu tekrar tekrar yaparak sizden uzaktayken sizin fotoğrafınızla vakit geçirme fikri harika değil mi?

 

 

8-) Altın İncili İpli Mandallı Duvar için Ahşap Fotoğraf Anı Çerçevesi

Bir resim binlerce kelime anlatırken, bu hediye seti ile tüm hikayeyi anlatabilirsiniz. İşte bu yüzden bu, Duvar için Ahşap Fotoğraf Anı Çerçevesi uzakta olan sevgiliye, sizin için ne kadar önemli olduğunu söylemek için harika bir hediyedir. En güzel anlarınızı sonsuza dek ölümsüzleştirin. Sevgilinizin doğum günü veya Sevgililer Günü hediyesi olarak orijinal bir hediye fikridir.
Ahşap Fotoğraf Anı Çerçevesi, sizin tarafınızdan kişiselleştirilmiş 10 ayrı baskıdan oluşur. Kendi setinizi oluşturmak için en sevdiğiniz fotoğrafları telefonunuzdan veya bilgisayarınızdan yükleyebilirsiniz. Geri kalan her şeyle biz ilgileneceğiz. Fotoğraflarınızı polaroid ve yüksek kalitede basıyoruz ve orijinal bir hediye kutusunda paketliyoruz.

 

 

9-) Polaroid Fotoğraflı İpli ve Mandallı Masa Üstü Ahşap Fotoğraf Çerçevesi

Aşkı ve romantizmi sadece sizin için yaratılmış eşsiz bir hediyeden daha fazla ifade eden hiçbir şey yoktur. Kişiselleştirilmiş bir aşk mesajı eşliğinde en iyi fotoğraflarınızdan dördünü seçin. Aranızda mesafeler olsa da gerçek aşkınızı ve en sevdiğiniz anıları birlikte kutlayın. Akıllı telefonunuzdan birlikte çekilmiş 4 fotoğrafınızı bulmak için birkaç dakikanızı ayırın. Unutulmaz anılar bulacağınızdan emin olabilirsiniz. Ardından, yükleyin ve bize gönderin. Hepsi bu! Hediyenin en keyifli yanı, sevdiğiniz kişinin hediyeyi açtığında verdiği tepkiyi gözlemleyebilmenizdir. Kişiselleştirilmiş bir fotoğraf hediyesi ile birlikte en güzel anlarınızı anında yeniden yaşayabilir, romantizm ve aşkın sıcacık kucaklaşmasını hissedebilirsiniz. Uzakta yaşayan sevgiliye hediye olarak alınabilecek bu fotoğraflı hediye sevgilinizi çok mutlu edecek. Ayrıca, hediyenizi açarken görüntülü aramayı unutmayın!

 

 

 

İlginizi çekebilecek benzer blog yazılarımız:

 

          

         ► Eski Sevgiliye Alınabilecek 10 Hediye Önerisi

         ► Askere Giden Sevgiliye Ne Hediye Alınır? - En Popüler 10 Hediye

         ► Bayan Sevgiliye Hediye Ne Alınır? - En Popüler 10 Hediye Önerisi

         ► Sevgiliye Kargo ile Gönderilebilecek Hediyeler

 

 

 

 

 

Etiketler: Sevgiliye Hediye
Şubat 06, 2023
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR