Sevgiliye Kargo ile Gönderilebilecek 10 Hediye Önerisi

Sevgiliye Kargo ile Gönderilebilecek 10 Hediye Önerisi

Sevgiliye kargo ile gönderilebilecek hediyeler nelerdir diyenler için bu blog yazımızı hazırladık! HediyeDukkani.com olarak 2015 yılından beri Türkiye'nin her yerine aynı gün kargo avantajı ile hediye göndermekteyiz. Sevgiliye kargo ile gönderilen hediyeler kaç günde ulaşır ya da kargo firmasının taşıma sırasında paket herhangi bir zarar görür mü gibi soruların cevaplarını bu blog yazımızda bulacaksınız! Ayrıca sizin için derlediğimiz ürünlerimizden bazılarını sizin için listeleyeceğiz. Mesafelerin aşkınızı ve sevginizi göstermeye engel olmayacağının garantisini veren Hediye Dükkanı sayesinde siz de sevgiliniz için sevgililer günü hediyesi, doğum günü hediyesi, yılbaşı hediyesi gibi seçeneklerden seçim yapabileceksiniz! Keyifli okumalar..

 

 

İlginizi Çekebilir >>> Sevgiliye Hediye ( 1000+ Kişiye Özel Hediye Seçeneği için Tıklayın! )

                       

 

 

Sevgilinize hiç ummadığı anda sürpriz mi yapmak istiyorsanız ya da sevgilinizle ayrı şehirlerdesiniz ve ona bir hediye göndermek istiyorsunuz ve ne göndereceğinizi bilemiyorsanız bu blog yazımızda sizin için bu ürünler neler olabilir bunları listeledik. Web sitemizde bulunan tüm hediyelerin kişiye özel olarak hazırlandığını ve hızlı bir şekilde kargoya verildiğini hatırlatalım. Sevgililere özel hazırladığımz alt kategoriler sayesinde sevgiliye hediye kategorisi içinde filtreleme yaparak siz de aradığınız hediyeye en hızlı şekilde hediye paketi seçeneği ile ulaşabileceksiniz. Erkek sevgiliye hediye, bayan sevgiliye hediye, sevgiliye romantik hediyeler, sevgiliye anlamlı hediyeler, sevgiliye fotoğraflı hediyeler gibi bir çok farklı alt kategoride siz de sevgiliye kargo ile gönderilebilecek hediyeler arasında en beğendiğinizi seçip gönderebileceksiniz!

 

 

 

Sevgiliye Kargo ile Gönderilebilecek Hediye Fikirleri

 

1.Sevgiliye Özel Kupa Bardaklar

 

 

 

2.Sevgiliye Özel Anahtarlıklar

 

 

 

3.Kişiye Özel Yastıklar

 

 

 

4.Kişiye Özel Termos Bardaklar

 

 

 

5.Kendin Yap İnstabook Fotoğraf Albümü

 

 

 

6.Kişiye Özel Fotoğraflı Sihirli Kupa Bardak

 

 

 

 

7.Kişiye Özel Karikatürlü Hediyeler

 

 

 

 

8.Kişiye Özel Fotoğraflı Takvimler

 

 

 

9.Kişiye Özel Duvar Saati

 

 

 

10.Kişiye Özel Fotoğraf Çerçeveleri

 

 

 

S: Sevgiliye kargo ile gönderilen hediyeler kaç günde teslim olur?

C: HediyeDukkani.com web sitemiz üzerinden 14:00'a kadar verilen siparişler aynı gün kargoya verilmektedir. Ardından da konumunuza bağlı olarak genelde 1-3 iş günü içerisinde teslim olmaktadır. İstanbul, Ankara ve İzmir için tahmini teslim süresi kargoya verildikten sonra 1-2 iş günüdür.

 

S: Sevgiliye kargo ile gönderilen hediyeler kargo taşıma sırasında herhangi bir zarar görür mü?

C: HediyeDukkani.com olarak gönderdiğimiz tüm ürünler özel kutularında ve zarar görmemeleri için özel ambalajı ile gönderilmektedir. Özel ambalaj ve sistemli paketleme sayesinde tüm ürünlerimiz herhangi bir zarar görmeden sevdiklerinize ulaşır.

 

 

Etiketler: Sevgiliye Hediye
Ocak 19, 2023
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR