Tarih Öğretmenine Ne Hediye Alınır? - Çok Satan 20 Hediye

Tarih Öğretmenine Ne Hediye Alınır? - Çok Satan 20 Hediye

Bu blog yazımızda en keyifli derslerden biri olan tarih dersini bize öğreten tarih öğretmenleri için doğum günü, öğretmenler günü, yılbaşı gibi özel günler için alabileceğiniz hediyeleri listeledik! Tarih öğretmenine ne hediye alınır diyorsanız hem kadın hem de erkek tarih öğretmenine alınacak hediyeler ile karşınızdayız! 

 

İlginizi Çekebilir > Tarih Öğretmenine Hediye

 

Tarih öğretmenine hediye almak için birçok nedeniniz olabilir. Ancak seçim yapmakta zorlanıyorsanız doğru yerdesiniz! Tarih öğretmenleri, okuldaki değerli eğitmenlerden biridir. Onlar sayesinde ülkemizin ve dünyamızın geçmişi hakkında  yeni bilgiler öğreniriz. Ayrıca tarih hocalarımız sayesinde kesinlikle geçmişimizden ders alıyor ve kendimizi geliştirmeye çalışıyoruz. Her insan farklıdır. Ancak hediye seçiminizi kolaylaştırmak için, tipik olarak tarih öğretmelerinin ortak özelliklerinden yola çıkabilirsiniz. Tarih öğretmenleri, diğer öğretmenler gibi okumayı çok severler. Kitaplarına eşlik eden sıcacık çay, kahve ya da sıcak çikolataya muhtemelen hayır diyemezler. Onlar için zaman ya içinde kayboldukları bir an ya da planlanması gereken dilimlerdir. Araştırmayı sevmeleri sebebiyle bilgisayar başında çokça vakit geçirirler. Yazmayı severler ve anılarını ölümsüzleştiren objeleri göz önünde bulundurmaktan hoşlanırlar.

 

Öğretmeninize ona olan sevginizi anlatmak ve minnetinizi hatırlatmak için alacağınız küçük bir hediye onlar için dünyalara bedel olabilir. Belki genel olarak harika bir okul yılı geçirdiniz, ya da öğretmeniniz size yardımcı olmak için fazladan çaba sarf etti veya bu yıldan sonra okuldan ayrılıyorsunuz. Bunların hepsi, tarih öğretmeninize hediye almak için güzel nedenler olabilir. Şimdi öğretmeninize hediye almaya karar verdiniz ancak ne alacağınıza henüz emin değilseniz okumaya devam edin. Çünkü, yukarıda belirttiğimiz özelliklerle birlikte kişiselleştirilmiş hediyelerden bahsediyoruz.

 

Not🎁: Listelediğimiz ürünleri incelemeye başlamadan önce öğretmenler günü için hediye arıyorsanız HediyeDukkani.com'un Öğretmenler Günü Hediyesi kategorisinde bulunan ve burada yer veremediğimiz yüzlerce kişiye özel hediyenin olduğunu hatırlatalım!

 

Tarih Öğretmenine Alınacak Hediyeler

 

1- Kupa Bardak

2- Duvar Saati

3- Anahtarlık

4- Termos Bardak

5- Kalemlik

6- Kitap Ayracı

7- Türk Kahvesi Fincanı

8- Çay Fincanı

9- Yastık

10- Masa İsimliği

11- Oscar Ödülü

12- Çakmak

13- Mouse Pad

 

1-) Tarih Öğretmenine Hediye Duvar Saati

Tarih zamanla ilişkilidir. Başka bir deyişle, tarih ve zaman birbirinden ayrılamaz. Bu nedenle, tarih öğretmenine hediye olarak bir duvar saati vermeniz anlamlı olabilir. Tarih öğretmeni arkadaşınıza ya da öğretmeninize doğum gününde, 24 Kasım öğretmenler gününde,  ya da teşekkür amaçlı bir duvar saati alabilirsiniz. Hediyeyi alan kişi; duvar saatini okulda özel odasının, evinin hatta sınıfının duvarına asarak mutlulukla kullanacaktır. Sessiz bir mekanizması vardır. Bu nedenle arzu edilen her yerde kullanılabilir. Kişiselleştirilebilen ve çapı 29 cm olan bu saatin üzerine tarih öğretmeninizin isminizi yazdırabilirsiniz. Öğretmeniniz için farklı bir hediye arıyorsanız, başka yere bakmanıza gerek yok. Size eğlenceli, kişiselleştirilmiş hediyeler sunuyoruz. Bu, hediyenizi ekstra özel kılmak için satın almadan önce duvar saatinin üzerine ekleyeceğimiz ismi ilgili kutucuğa yazmayı unutmayın!

 

2-) Erkek Tarih Öğretmenine Hediye Karikatürlü Beyaz Kupa Bardak

Erkek tarih öğretmenine ne hediye alınır diyorsanız arıyorsanız karikatürlü beyaz kupa bardak doğru bir seçim olabilir. Sabah kahvesini seven ve her zaman özel bir bardağım olsun diyen erkek tarih öğretmenine hediye alacaksanız, bu karikatürlü bardaklara bayılacaksınız. Kişiselleştirilmiş kupa, kişiselleştirilmiş hediyelerin mükemmel bir klasiğidir. Ayrıca bu hediye ile favori olacağınızdan şüphe duymuyoruz. Karikatürlü kupa bardak, 8 cm çapındadır ve 9,5 cm yüksekliğe sahiptir. Kupanın her iki tarafına da baskı yapılmaktadır. Satın almadan önce sizden, hediyeyi alacak kişinin karşıdan çekilmiş bir fotoğrafını isteyeceğiz. Böylece mükemmel kişisel baskıyı tamamlayıp tam zamanında size ulaştıracağız. Sevgili öğretmeniniz bu espirili kupanın tadını en sevdiği içecekle çıkarabilir.

 

3-) Kadın Tarih Öğretmenine Hediye Karikatürlü Beyaz Kupa Bardak

Bu karikatürlü kupa, kadın tarih öğretmenine minnettarlığınızı espirili bir şekilde ifade etmenizi sağlayacaktır. Karikatürlü kupalar özel olarak tarih öğretmeni için mizah duygusuyla ve özenle tasarlanmıştır. Bu kupa, en sevdiğiniz öğretmeninizin yüzünü gülümsetecek. Sevdiğiniz birinden kendi karatürünüzün yer aldığı bir kupa, gününüze ekstra bir gülümseme getirmez mi? Tarih öğretmeni anneniz, arkadaşınız ya da tüm yıl meşakatle size tarih anlatan hocanız özel bu kupa ile kahvesinin tadını çıkaracak. Tarih hocasına alınacak hediyeler arasında 3 numarada bu şık kupamız var!

 

4-) Öğretmenler Günü Hediyesi Kişiye Özel Mouse Pad

Tarih hocasına alınacak hediyeler arasında 4 numarada bu şık mouse pad var! Kendini işine adamış bir öğretmenin evdeyken bile laptopu elinden bırakmadığı bilinen bir gerçektir. Kişiye özel mouse pad, öğretmenler günü için harika bir hediye fikri olabilir. Bir mouse pad'in kullanışlı ve pürüzsüz olması gerekir. Bu nedenle, harika bir mousepad'in temel tanımı, imleci sorunsuz bir şekilde hareket ettirebilen ve elbette harika bir tasarıma sahip olandır. Bu mouse pad'in  altı kauçuk olduğundan kaymaz.   İyi ki varsın öğretmenim yazısının altına öğretmeninizin ismini ekleyerek hediye mouse pad’inizi kişiselleştirebilirsiniz.

 

5-) Tarih Öğretmeni Çakmak

İster sigara içen ister mum yakmayı seven tarih öğretmeni arkadaşınıza, sevgilinize ya da ailenizden birine, kişiselleştirilmiş bir çakmak harika bir hediye olabilir. Bu harika hediyenin ön yüzünde büyük puntolu tarih öğretmeni renkli baskısı ve altına isim eklemeniz için bir alan bulunuyor. Çakmağın arka kısmı ise ayna şeklinde tasarlanmıştır. Normal çakmaklar son derece pratik ve ucuz olsa da hiçbir şey kişiselleştirilmiş bir çakmak kadar özel olamaz. Sizin için özel bir yeri olan tarih öğretmeniz, bu kişiselleştirilmiş çakmak hediyenizi almaktan çok mutlu olacaklardır.

 

6-) Öğretmene Özel Hediye Fotoğraflı Ahşap Stand

Tarih öğretmenleri, anılarını biriktirmeyi severler. Öğretmenlere özel hediye fotoğraflı ahşap stand ile birlikte derslerde çektiğiniz fotoğrafları ekleyerek harika bir hediye alabilirsiniz. Fotoğraflı ahşap stand ile hem kadın hem de erkek tarih öğretmeninizin odasına bir renk katacağınızın garantisini veriyoruz. Bu dekoratif fotoğraf standını sepete eklemeden önce 6 adet fotoğraf yüklemeniz gerekmektedir. Hediyeniz 6 mini polaroid 6x5 cm, 6 adet de  11x9 cm boyutunda polaroid ve ahşap stand güzel bir kutu ile  teslim ediyoruz.  Ahşap stand kayın ağacındandır, fotoğraf kağıtları da birinci kalitedir. Standın üzerine istediğiniz bir cümleyi lazer kazıma tekniği ile ekliyoruz.  Böylece kişiselleştirilmiş standınızla güzel dileklerinizi ya da mesajınızı iletebileceksiniz.

 

7-) İlginç Öğretmenler Günü Hediyesi Ahşap Kitap Ayracı

Okumak zihni açar, hayal kurmayı, fantastik çağlarda ve dünyalarda dolaşmayı ve harika hikayelere dalmayı sağlar. Ahşap kitap ayracı, edebiyat okyanuslarının sayfaları arasında gezinmenize yardım eder.  Kişiselleştirilmiş ahşap kitap ayracı öğretmenler günü için güzel bir seçim olabilir. Kitap ayracının ön yüzüne öğretmeninizin ismini, mesajınızı ve en alta da sınıfınızı ya da dileğiniz bir notu ekleyebilirsiniz. Kitap ayracı 3,5 cm genişliğinde ve 15 cm yüksekliğindedir. Ucunda bir püskül bulunmaktadır. Farklı renk seçeneklerinden biriyle size teslim edilecektir. Kalıcı bir anı bırakmak istediğiniz öğretmeniniz için harika bir hediye olacağına emin olabilirsiniz.

 

8-) Tarih Öğretmeni Renkli Kupa Bardak ve Kalemlik

 

Tarih öğretmenine alınacak hediyeler arasında son sırada bu ahşap kapaklı kalemlik ve kupa bardak ikili hediye seti var! Tarih öğretmeni renkli kupa bardak ve kalemlik  öğretmeniniz için harika bir hediye olabilir. Kişiselleştirilmiş kupa, onun sabah kahvesine ekstra özel kılarken, üst kısmı ahşap kaplamalı kalemlik de masasına şık bir görünüm katacaktır. Herkes, özellikle kendisi için tasarlanan hediyelere bayılır.  Kendi isminin olduğu bir kupa, sevdiğiniz birinin  gününü aydınlatmanın mükemmel bir yoludur. Üzerinde tarih öğretmeni yazan kaliteli baskılı kupayı hediye ettiğiniz kişinin ismi ile özelleştirebilirsiniz. Kişiselleştirilmiş bir kupayla ilgili harika olan bir şey daha, sıcak ve soğuk içecek kullanımına uygun olmasıdır. Pratik, samimi ve kalıcı bir hediye. Öte yandan, yine tarih öğretmenim baskılı kalemlik, tükenmez kalem ve ataç saklamak için mükemmeldir. Kişiselleştirilmiş kupa ve kalemlik, kırmızı, mavi, sarı, siyah, ve yeşil renk seçeneklerine sahiptir. Bardağın iç kısmı ve tutacağı seçtiğiniz renkte size teslim edilecektir. Seçimizi yapın, arkanıza yaslanın, rahatlayın ve hediyenizin  gelmesini bekleyin.

 

 

 

 

İlginizi çekebilecek benzer blog yazılarımız:

     

     ►  Öğretmen Sevgiliye Öğretmenler Günü Mesajları

     ► Eşe Öğretmenler Günü Hediyesi Ne Alınır? - Çok Satan 10+ Hediye

     ► Biyoloji Öğretmenine Ne Hediye Alınır? - Çok Satan 10+ Hediye

     ► Bayan Öğretmene Hediye Fikirleri - Çok Satan 10+ Hediye

 

 

 

 

Etiketler: Tarih Öğretmenine Hediye, Öğretmenler Günü Hediyesi
Kasım 18, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR