Sevgiliye Öğretmenler Günü Mesajları

Sevgiliye Öğretmenler Günü Mesajları

Öğretmen sevgilinize bu öğretmenler gününde hediyenizi aldınız ve sıra geldi ona duygu yüklü ve mesleğine özel şık bir mesaj ile hediyenizi tamamlamaya! Sevgiliniz için aldığınız hediyeyi şık bir hediye kartı ile süsleyip içerisine de duygu yüklü bir öğretmenler günü mesajı yazıp onu mükemmel bir hediyeye dönüştürün. Bu blog yazımızda sevgiliye öğretmenler günü mesajları örneklerini sizler için tek bir başlık altında topladık. Hem erkek öğretmene hem de kadın öğretmene uygun olan sevgiliye özel öğretmenler günü mesajları arasında anlamlı, duygusal, romantik, uzun, kısa ve resimli sevgiliye özel öğretmenler günü mesajları bulabilirsiniz.

 

 

Dikkatinizi çekebilir >  Öğretmenler Günü Hediyesi

 

 

Öğretmenler günü mesajları sevgiliye gönderilecekse önce nasıl bir mesaj göndereceğimize karar vermemiz gerekiyor. Romantik mi, duygu yüklü, standart mı, anlamlı mı... Kısa mı, uzun mu bunlara karar vermekte fayda var. Listelediğimiz mesajlar arasında bu tanımlara uygun olarak yazılmış hem hediye kartı ile gönderilebilecek, hem de dijital yollar ile yani whatsapp, instagram, mail, facebook gibi yollar ile mesaj atılabilecek seçeneklere uygun bir çok öğretmenler günü mesajını sizin için listeledik... Öğretmen sevgiliye mesaj ne yazılır diyorsanız bu içeriğimiz tam size göre. Hemen inceleyip kendinize uygun olan mesajı bulabilirsiniz.

 

 

Hatırlatma: Henüz sevgiliniz için hediyenizi seçmediyseniz HediyeDukkani.com'un Sevgiliye Hediye kategorisinde birbirinden farklı romantik hediye seçeneklerini olduğunu hatırlatmadan geçmeyelim!

 

 

Öğretmen Sevgiliye Öğretmenler Günü Mesajları

 

 

"Öğretmenin bir canı yoktur, öğretmenin öğrencisi kadar canı vardır. Benim canım da bir tek sensin. Öğretmenler günün kutlu olsun meleğim."

 

"Sevginin var olduğu yürekte kin ve nefret barınmaz. Sen benim limanım, sığınağım yol arkadaşım canım sevgilim öğretmenler günün kutlu olsun."

 

"Öğrencilerini kendi evladıymış gibi seven, onlar için gece gündüz çalışan benim fedakar eşimin öğretmenler günü kutlu olsun."

 

"Sınıfta bilgi ve kültür öğreten canım sevgilim. 24 Kasım öğretmenler gününü en içten dileklerimle kutlarım. Kal sağlıcakla."

 

"Ben, istemem öyle iki günlük sevgili. Yüreğin varsa, bir ömür sev beni. Canım sevgilimin öğretmenler günün kutlu olsun."

 

"Sınıfın asla boş kalmasın öğrencilerin en iyi yerlere ulaşsın öğretmenler günün kutlu olsun."

 

Kadın sevgiliye öğretmenler günü hediyesi seçenekleri için Tıklayın.

 

"Sevgilim Öğretmenler gününü kutlar, böyle bir kutsal bir vazifeyi icra ettiğin için seninle gurur duyuyorum."

 

"Öğretmenler bir bahçıvana benzetilir, bahçesinde bulunan gülleri kırpar onların bakımı ile ilgilenir tıpkı okulda öğrencileri yetiştirmeleri gibidir. Öğretmenler günün kutlu olsun sevgilim."

 

"Güzel ve bir o kadar da başarılı kadın, Öğretmenler Gününü tebrik ederim."

 

"İdeallerin ile çıktığın bu yolda başarı sağlayarak çok güzel yerlere geldin. Çocuklara olan sevgini bilgi ile yoğurarak geleceğe ışık oldun ne mutlu sana ne mutlu öğrencilerine! Öğretmenler Günün Kutlu Olsun. Nice 24 Kasımlara…"

 

Erkek Sevgiliye Öğretmenler Günü Hediyesi Seçenekleri için Tıklayın.

 

"Öğretmenlerin en güzeli canım sevgilim. Günün kutlu olsun."

 

"Hayatım, böylesi güzel ve zorlu bir görevi yaptığın için çok şanslı olduğunu düşünüyorum. Severek özveri ile yaptığın bu meslekte hayatın boyunca mutlu olman dileği ile 24 Kasım Öğretmenler Günün Kutlu Olsun."

 

"Biricik sevgilim öğretmenlik döneminin ilk senesini en içten dileklerimle kutlarım."

 

"Canım sevgilim öğretmenler günün kutlu olsun. Hayatta her şeyin güzellikle, mutlulukla geçmesi dileğiyle."

 

Uygun Fiyatlı Öğretmenler Günü Hediyeleri için tıklayın.

 

 

"Sevgilim öğretmenliğini bir melek gibi yerine getiriyorsun. Sadece bana değil tüm öğrencilerine sevginin ne olduğunu öğrettin."

 

"Dünyanın en zor mesleği olan öğretmenliği yerine getiren sevgilim, sana böyle güzel bir günde en büyük hediye olarak kalbimi sunmak isterim."

 

"Önüne çok güzel fırsatlar çıkmana rağmen sen öğrencilerini seçtin, onların yolculuğunda bir ışık olmak istedin. Yaşadığın zor şartlarda bile bir an olsun ideallerinden ve hayallerinden vazgeçmedin. Seni ayakta alkışlıyorum dünyanın en güzel ve en iyi öğretmeni. Öğretmenler Günün Kutlu Olsun."

 

Öğretmenler gününe özel kupa bardak modellerini incelemek için tıklayın.

 

 

 

 

İlginizi çekebilecek benzer blog yazılarımız:

 

            ► 24 Kasıma Özel Öğretmenler Günü Mesajları

            ► Biyoloji Öğretmenine Ne Hediye Alınır? - Çok Satan 10 Hediye

            ► Coğrafya Öğretmenine Ne Hediye Alınır? - Çok Satan 10 Hediye

            ► Öğretmene Yılbaşı Hediyesi Ne Alınır? - Çok Satan 10 Hediye

 

 

 

Etiketler: öğretmenler günü hediyesi, öğretmenler günü mesajları
Kasım 15, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR