Abiye Yılbaşı Hediyesi Karikatürlü Concept Türk Kahvesi Fincanı (C2010-919KAE-BE)

0,00
Aynı-Gün-Kargo Vade Farksız 3 Taksit
2. Ürün %10 İndirimli
  • Ürün Ölçüleri: Fincan: 6 cm çap, 6 cm yükseklik. Altlık: 12 cm çap
  • Kullanım: Kahve ve çeşitleri için uygundur. Ürün üzerindeki baskı sert, keskin cisimlerden uzak tutulmalı ve asit vb. kimyasallar ile teması engellenmelidir.
  • Temizlik Talimatı: Baskıların uzun ömürlü olması için elde yıkamanız tavsiye edilir.

Not: Lütfen fotoğraf yüklerken, yönlendirilen doğrultuda fotoğraf gönderiniz. Yükleyeceğiniz fotoğrafta 'kafa' düz olmalı, her hangi bir yöne eğik olmamalıdır. Fincanın her iki tarafına da baskı yapılmaktadır.

 

 

Abiye Yılbaşı Hediyesi Karikatürlü Concept Türk Kahvesi Fincanı Hakkında Editörün Görüşleri

 

Abinize bu yılbaşında alacağınız hediye ile hem eğlendirip hem de ona unutamayacağı bir yılbaşı hediyesi deneyimi yaşatmaya ne dersiniz? Noel baba karikatürüne sahip tasarımda kafa alanı değiştirilerek ağabeyinizin fotoğrafı konulup sıradışı bir yılbaşı hediyesine dönüşüyor! Üzerinde yazılı olan "Yılın En İyi Abisi" yazısı ile de abinize özel etkileyici yılbaşı hediyesi almış olacaksınız. Birinci kalite seramik malzemeden üretilen Türk kahvesi fincanımızın her iki tarafına da bu sevimli baskının yapıldığını söyleyelim!

 

Not: Abiniz için birbirinden farklı ve özel tasarım yılbaşı hediyeleri için Erkeğe Yılbaşı Hediyeleri kategorimizi inceleyebilirsiniz!

 

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR