Romantik Sevgililer Günü Hediyesi Karikatürlü Ahşap Altlıklı Beyaz Kupa Bardak (B1041-937-BE)

0,00
Fiyat : ₺319,99(KDV Dahil)
Aynı-Gün-Kargo Vade Farksız 3 Taksit
:
  • Ürün Ölçüleri: 8 cm çap, 9,5 cm yükseklik.
  • Kullanım: Çay, kahve ve soğuk içeçekler için uygundur. Ürün üzerindeki baskı sert, keskin cisimlerden uzak tutulmalı ve asit vb. kimyasallar ile teması engellenmelidir.
  • Temizlik Talimatı: Baskıların uzun ömürlü olması için elde yıkamanız tavsiye edilir.

Not: Lütfen fotoğraf yüklerken, yönlendirilen doğrultuda fotoğraf gönderiniz. Yükleyeceğiniz fotoğrafta 'kafa' düz olmalı, her hangi bir yöne eğik olmamalıdır. Kupa bardağın her iki tarafına da baskı yapılmaktadır.

 

 

Romantik Sevgililer Günü Hediyesi Karikatürlü Ahşap Altlıklı Beyaz Kupa Bardak Hakkında Editörün Görüşleri

 

14 Şubatın yaklaşması ile hediye arayışınız başladıysa ve ne alacağınız konusunda bir bilginiz yoksa sizi çok satılan ürünlerimiz olan karikatürlü hediyeler ile tanıştıralım! Sevgiliye hediye fikirleri arasında çok popüler olan kişiye özel karikatürlü kupa bardaklar artık çiftlere özel tasarlandı. Fotoğrafın karikatür haline getirilip eğlenceli bir sevgililer günü hediyesi haline gelmesi ile partnerinizi mutlu etmek bu kupa bardakla çok kolay! Bu tasarımımızda takım elbise giymiş erkek ve pembe bir elbise giymiş kadın figürünün dans ederek ortaya çıkardığı bu eğlenceli hediyeyi sevgiliniz bayılacak!

 

Not: Sevgiliniz için sevgililer günü için hediye arayışındaysanız kategorimizde bulunan hediyeleri inceleyebilirsiniz >>>> https://www.hediyedukkani.com/sevgililer-gunu-hediyesi

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR