Erkeğe Özel Hediye Karikatürlü Concept Türk Kahvesi Fincanı (C2010-902KAE)

0,00
Fiyat : ₺269,99(KDV Dahil)
Aynı-Gün-Kargo Vade Farksız 3 Taksit
2. Ürün %10 İndirimli
:
  • Ürün Ölçüleri: Fincan: 6 cm çap, 6 cm yükseklik. Altlık: 12 cm çap
  • Kullanım: Kahve ve çeşitleri için uygundur. Ürün üzerindeki baskı sert, keskin cisimlerden uzak tutulmalı ve asit vb. kimyasallar ile teması engellenmelidir.
  • Temizlik Talimatı: Baskıların uzun ömürlü olması için elde yıkamanız tavsiye edilir.

Not: Fincanın her iki tarafına da baskı yapılmaktadır.

 

 

 

Erkeğe Özel Hediye Karikatürlü Concept Türk Kahvesi Fincanı Hakkında Editörün Görüşleri

 

Erkeğe Özel Hediye Karikatürlü Concept Türk Kahvesi Fincanı, sevdiklerinize hem kişisel hem de eğlenceli bir hediye sunmanın mükemmel bir yoludur. Bu özel tasarım fincan, bir karikatürleştirilmiş arkaplan ve müşterinin tarafımıza gönderdiği fotoğrafın birleşimiyle tamamen kişiselleştirilir. Fincanın tasarımında, smokin giymiş bir erkek figürü ve arkasında kırmızı bir spor araba bulunur. Bu özel arkaplan, fincana eğlenceli ve havalı bir hava katarken, müşterinin tarafımıza gönderdiği fotoğraf fincanı tamamen özel hale getirir. Fotoğraf, fincanın tasarımının bir parçası olarak usta bir şekilde işlenir, böylece sevdiklerinizin yüzleri ve hatıraları fincanın üzerinde canlanır.

 

Fincanın kaliteli porselen malzemeden üretilmiş olduğunu belirtelim. Bu, hem görsel olarak çarpıcı bir fincan sunarken hem de Türk kahvenizi en iyi şekilde tadını çıkarmanıza olanak tanır. Fincanın ideal boyutları, rahat bir tutuş sağlar ve kahve keyfinizi tamamlar. Erkeğe Özel Hediye Karikatürlü Concept Türk Kahvesi Fincanı, özel günlerde veya sıradan bir günü kutlarken sevdiklerinize mükemmel bir hediye seçeneği sunar. Doğum günleri, babalar günü, yıl dönümleri veya özel anlar için ideal bir tercihtir. Kişiselleştirilmiş tasarımıyla, sevdiklerinizi mutlu etmenin yanı sıra özel anılarınızı da paylaşmanızı sağlar.

 

Not: Müşterimizin gönderdiği fotoğrafı fincan üzerine yerleştirmek için bize iletmeyi unutmayın. Bu şekilde, özel ve kişisel bir fincan elde etmeniz için size yardımcı olabiliriz.

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR