Erkeğe Hediye Kişiye Özel Karikatürlü Sihirli Kupa Bardak (B1001-902KA-SH)

0,00
Aynı-Gün-Kargo Vade Farksız 3 Taksit
2. Ürün %10 İndirimli
  • Ürün Ölçüleri: 8 cm çap, 9,5 cm yükseklik.
  • Kullanım: Çay, kahve ve soğuk içeçekler için uygundur. Ürün üzerindeki baskı sert, keskin cisimlerden uzak tutulmalı ve asit vb. kimyasallar ile teması engellenmelidir.
  • Temizlik Talimatı: Baskıların uzun ömürlü olması için elde yıkamanız tavsiye edilir.

Not: Lütfen fotoğraf yüklerken, yönlendirilen doğrultuda fotoğraf gönderiniz. Yükleyeceğiniz fotoğrafta 'kafa' düz olmalı, her hangi bir yöne eğik olmamalıdır. Kupa bardağın her iki tarafına da baskı yapılmaktadır.

 

 

Erkeğe Hediye Kişiye Özel Karikatürlü Sihirli Kupa Bardak Hakkında Editörün Görüşleri

 

Standart görünümü siyah ve baskısız olan sihirli kupa bardağın içerisine sıcak su konulduğunda bardak üzerindeki baskı ortaya çıkmaktadır. Baskısı grafikerlerimiz tarafından her sipariş için özenle hazırlanan karikatür tasarımı bu sefer erkekler için özel olarak tasarlandı. Araba, smokin ve karikatürün uyumlu hali ile komik ve esprili bir tasarıma sahip sihirli kupa bardağımız hediye sahibinin kupaya ilk sıcak içecek dolduruşunda hem sihirli olması nedeni ile hem de tasarımı ile kesinlikle onu çok şaşırtacak! Kupa bardak modelleri arasında çok tercih edilen ürünümüz erkek arkadaşınıza, sevgilinize ya da arkadaşınıza kısacası erkeğe özel hediye arayışındaysanız yani onları şaşırtacak ilginç bir hediye vermek isterseniz bu ürün sizin için üretildi diyebiliriz!

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR