Erkeğe Hediye Kişiye Özel Karikatürlü Renkli Kupa Bardak (B1001-902KA-RE)

5,00
Fiyat : ₺249,99(KDV Dahil)
Aynı-Gün-Kargo Vade Farksız 3 Taksit
2. Ürün %10 İndirimli
:
  • Ürün Ölçüleri: 8 cm çap, 9,5 cm yükseklik.
  • Kullanım: Çay, kahve ve soğuk içeçekler için uygundur. Ürün üzerindeki baskı sert, keskin cisimlerden uzak tutulmalı ve asit vb. kimyasallar ile teması engellenmelidir.
  • Temizlik Talimatı: Baskıların uzun ömürlü olması için elde yıkamanız tavsiye edilir.

Not: Lütfen fotoğraf yüklerken, yönlendirilen doğrultuda fotoğraf gönderiniz. Yükleyeceğiniz fotoğrafta 'kafa' düz olmalı, her hangi bir yöne eğik olmamalıdır. Kupa bardağın her iki tarafına da baskı yapılmaktadır.

 

 

Erkeğe Hediye Kişiye Özel Karikatürlü Renkli Kupa Bardak Hakkında Editörün Görüşleri

 

Erkekler için hediye seçeneklerinden olan kişiye özel karikatürlü kupa bardak artık içi renkli porselen kupa bardak seçeneği ile karşınızda! Kırmızı, mavi, sarı, yeşil, siyah olmak üzere 5 farklı renkten oluşan kişiye özel kupalar porselen malzemeden üretilmiş olduğunu da es geçmeyelim. Çok şık bir kıyafetle ve kırmızı arabasıyla gözlerin üzerinde olduğu eğlenceli karikatür tasarımımız hediye sahibinin fotoğrafı ile birleşince şık bir hediyeye dönüşecek. Erkeğe doğum günü hediyesi, erkeğe yılbaşı hediyesi, erkeğe sevgililer günü hediyesi, erkeğe babalar günü hediyesi gibi özel günler için tercih edilebilir. Emin olun hediye sahibi bu ürünü görünce şaşkınlıktan ağzı açık kalacak...

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR