Anneye Yılbaşı Hediyesi Karikatürlü Beyaz Kupa Bardak (B1001-914KAK-BE)

0,00
Aynı-Gün-Kargo Vade Farksız 3 Taksit
2. Ürün %10 İndirimli
  • Ürün Ölçüleri: 8 cm çap, 9,5 cm yükseklik.
  • Kullanım: Çay, kahve ve soğuk içeçekler için uygundur. Ürün üzerindeki baskı sert, keskin cisimlerden uzak tutulmalı ve asit vb. kimyasallar ile teması engellenmelidir.
  • Temizlik Talimatı: Baskıların uzun ömürlü olması için elde yıkamanız tavsiye edilir.

Not: Lütfen fotoğraf yüklerken, yönlendirilen doğrultuda fotoğraf gönderiniz. Yükleyeceğiniz fotoğrafta 'kafa' düz olmalı, her hangi bir yöne eğik olmamalıdır. Kupa bardağın her iki tarafına da baskı yapılmaktadır.

 

Anneye Yılbaşı Hediyesi Karikatürlü Beyaz Kupa Bardak Hakkında Editörün Görüşleri

 

2023 yılbaşı için anneye hediye fikirleri arıyorsanız annenize alabileceğiniz belki de en eğlenceli yılbaşı hediyesi olan karikatürlü kupa bardak annenizi şaşırtmaya ve bu yılbaşında onu güldürmeye yetecektir! Tek yapmanız gereken annenize ait karikatür haline getirmeye uygun bir fotoğraf bulup siparişi vermek. Üzerinde noel baba kostümü ve annenizin karikatürünün yer aldığı karikatürlü yılbaşı hediyesi kupa bardak yılbaşında tüm aile bireylerinin ilgi odağı olacağı kesin.. Yeni yılda anneme ne hediye alabilirim sorusuna cevap niteliğinde tasarladığımız christmas tasarımlı bu kupa bardaklar uygun fiyatı ile de herkesin ulaşabileceği eğlenceli, komik ve kişiye özel bir 2023 yılbaşı hediyesi seçenekleri arasında!

 

Not: Anneniz için yılbaşında satın alabileceğiniz birbirinden farklı hediyeler için kadına yılbaşı hediyesi kategorisini inceleyebilirsiniz!

 

 

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR