Anneye Hediye Fotoğraflı Mutfak Önlüğü (A3001-265)

5,00
Fiyat : ₺269,99(KDV Dahil)
Aynı-Gün-Kargo Vade Farksız 3 Taksit
2. Ürün %30 İndirimli
Çok Seviliyor
:
  • Ürün Ölçüleri: 44 cm genişlik, 62 cm yükseklik.
  • Kullanım: Mutfak vb yerlerde kullanımı uygundur. Ürün bez malzemeden üretilmiştir.. Ürün üzerindeki baskı sert, keskin cisimlerden uzak tutulmalı ve asit vb. kimyasallar ile teması engellenmelidir.
  • Temizlik Talimatı: Baskıların uzun ömürlü olması için elde yıkamanız tavsiye edilir.

 

 

Anneye Hediye Fotoğraflı Mutfak Önlüğü Hakkında Editörün Görüşleri

 

 

 

Anneye özel tasarlanmış bu fotoğraflı mutfak önlüğü, annenize sevginizi ve şükranınızı göstermenin mükemmel bir yoludur. Bu beyaz mutfak önlüğü, özel fotoğrafınız ve annenize özel bir mesaj ile tasarlanabilir. Kaliteli malzemelerden üretilmiş olan bu mutfak önlüğü, uzun süre dayanacak şekilde tasarlanmıştır. Standart bedene sahip olan mutfak önlüğümüzün fotoğraf baskısı, yüksek kaliteli dijital baskı teknolojisi kullanılarak gerçekleştirilir ve özel mesaj, profesyonel bir yazı tipiyle özenle yazılır. Önlüğün kendine özgü tasarımı, annenizin mutfağında şık bir aksesuar olarak yerini alacaktır. Anneler günü hediyesi fikirleri arasında yer alan bu kişiye özel mutfak hediyesini anneniz çok sevecek!

 

Anneler günü, doğum günü veya yılbaşı gibi özel günlerde annenize hediye edebileceğiniz bu özel mutfak önlüğü, annenize ne kadar özel olduğunu hatırlatmak için mükemmel bir yoldur. Hem işlevsel hem de anlamlı bir hediye sunarak annenizi mutlu edebilirsiniz.

 

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR