Ablaya Yeni Yıl Hediyesi Karikatürlü Yastık (A6051-919KAK-BE)

0,00
Aynı-Gün-Kargo Vade Farksız 3 Taksit
  • Ürün Ölçüleri: 40 cm genişlik, 40 cm yükseklik.
  • Kullanım: Ürün saten malzemeden üretilmiş olup, parlak renktedir. Dolgusu elyaftır. Ürün üzerindeki baskı sert, keskin cisimlerden uzak tutulmalı ve asit vb. kimyasallar ile teması engellenmelidir.
  • Temizlik Talimatı: Baskıların uzun ömürlü olması için elde yıkamanız tavsiye edilir.

Not: Lütfen fotoğraf yüklerken, yönlendirilen doğrultuda fotoğraf gönderiniz. Yükleyeceğiniz fotoğrafta 'kafa' düz olmalı, her hangi bir yöne eğik olmamalıdır. Yastığın ön yüzüne baskı yapılmaktadır.

 

 

Ablaya Yeni Yıl Hediyesi Karikatürlü Yastık Hakkında Editörün Görüşleri

 

Ablanızın yeni yılını kutlamak için ona sıradışı hediyeler arıyorsanız üzerinde yılın en iyi ablası yazılı bu kişiye özel karikatürlü tasarım sizin için alınabilecek en güzel hediyelerden biri olacaktır! Ablanızın fotoğrafının karikatürize edilip noel kıyafetli bu tasarımla birleştirilmesi ile ona hem hatıralık hem de yılbaşı için alınabilecek en eğlenceli hediyeyi satın almış olacaksınız. Odasının en güzel yerinde muhafaza edeceği bu komik yılbaşı hediyesi emin olun uzun yıllar boyunca hatırlanacak cinsten! 40 cm x 40 cm ölçülerinde içi dolu bir şekilde hızlı teslimat seçeneği ile tarafınza gönderilen bu hediye belki de kadınlara alınabilecek en güzel yılbaşı hediyesi seçeneklerinden biri!

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR