Yeni Sevgiliye Alınabilecek En Popüler 10 Hediye

Yeni Sevgiliye Alınabilecek En Popüler 10 Hediye

Yılın en romantik günü, aşkı kutladığımız, kısacası 14 Şubat Sevgililer Günü geliyor! Eğer sizin de henüz çiçeği burnunda bir ilişkiniz varsa yeni sevgiliye hediye fikirleri arayışındasınız demektir. Hepimiz birileri için özel olduğumuzu ve düşünüldüğümüzü bilmek istiyoruz. Yani hepimizin bir Sevgililer Günü hediyesi istediğini söylemeye gerek yok!

 

 

İlginizi Çekebilir  >> Sevgiliye Hediye

 

 

 

Yeni Sevgiliye Alınacak Hediyeler

 

1-) Kişiye Özel Fotoğraflı Sihirli Kupa Bardak

2-) Kişiye Özel Peluş Ayıcıklar

3-) Siyah Mermer Desenli İsimli Termos Bardak

4-) Çiftlere Özel Puzzle Ahşap Anahtarlık

5-) Kişiye Özel Fotoğraflı Taş Masa Dekoru

6-) Baş Harf Tasarımlı Polaroid Fotoğraf Seti

7-) Ahşap Kutulu Fotoğraflı Bom Patlayan Sürpriz Kutu

8-) 10 Fotoğraflı Beyaz Kupa Bardak

9-) Çiftlere Özel Karikatürlü İkili Ahşap Altlıklı Fincan

10-) Sevgililere Özel Karikatürlü Yastık

 

 

 

Sevgililer Günü sevgilinize değer verdiğinizi göstermenin günüdür. Mükemmel bir hediye bu günü kutlamanın harika bir yoludur. Sevgililer Günü için doğru hediyeyi seçmek, mayın tarlasında yürümek gibidir. Henüz çok yeni olan sevgilinizi korkutmamak için  aşırıya kaçamamalısınız. Ancak aynı zamanda ona çok ucuz bir hediye de veremezsiniz. Çünkü bu sizin ilk Sevgililer Gününüz ve kötü bir izlenim yaratmak istemezsiniz. Sevgililer Günü, aşıkların ve aşkın günüdür Bu yüzden onu özel hissettirecek bir hediye alın. Sevgililer gününe özel çiçek ya da çikolatalar olabilir, ancak biraz daha özel bir hediye çok daha romantik olacaktır. Romantik bit hediye için Google’da kaybolmanıza gerek yok. Eğer sevgilinizin,  mutlulukla size sarılmasını istiyorsanız, kendinizi yeni sevgiliye hediye fikirleri konusunda bir uzmana emanet edin!  Peluş ayıcıklar, özel isimli kupalar, çiftlere özel anahtarlıklar, anı defterleri, fotoğraf albümleri arasından mutlaka biri sevgilinizi mutlu edecektir.

 

Sevgiliniz için her fiyat aralığında, her zevke ve kişiliğe uygun geniş bir hediye yelpazemiz var. Bu yıl hediyedukkani.com ile ona mükemmel bir Sevgililer Günü hediyesi verebilirsiniz. Gelin 2023 yeni sevgiliye hediye ne alınır birlikte görelim!

 

1-) Papyonlu Kahverengi Peluş Ayıcık

Seni seviyorum demenin en iyi bir yolu hangisidir?  Peluş ayıcık ! Oyuncak ayı, sevdiğiniz bir kişiye karşı duygularınızı ifade etmek için en sevimli ve kalıcı hediyelerden biridir. Kısacası peluş ayıcık, "Seni Seviyorum" demenin harika bir yoludur. Oyuncak ayılar yastıklardan daha yumuşak ve sevimlidir.  Uyurken ona rahatlıkla sarılabilirsiniz. Bazı insanlar, onların en iyi, en sevimli ve en yumuşak arkadaş olduklarını söyler. Geceleri kendinizi yalnız hissetmeniz durumunda ona sımsıkı sarılarak sakin bir uyku çekebilir, yalnızlığınızı ve stresinizi azaltabilirsiniz. Sevgilinize oyuncak ayı hediye edin! Böylece, onu sadece neşelendirmekle kalmayacak aynı zamanda ona, ben her zaman senin yanındayım mesajını da vereceksiniz. Sizin de vermek istediğiniz mesaj bu ise, yumuşak peluş ayıcık ile sevgilinizi mutlu edeceğinizden emin olabilirsiniz.

 

2-) Yeni Sevgiliye Doğum Günü Hediyesi İsim Yazılı İkili Sevgili Kupası

Kupaları  kim sevmez ki? Tek başına sevgiliye kupa fikri basit gibi görünebilir. Ancak kişiselleştirilmiş bir kupa harika biri fikir olabilir. Üzerinde isimlerinizin bulunduğu bir kupayı hediye edebilirsiniz. Böylece sizi birleştiren ilk nesneye sahip olursunuz. Mükemmel tasarım kupalarımız, 2023 14 Şubat Sevgililer Günü için size birçok seçenek sunuyor! İsimlerinizin yazdığı kalpli kulplu veya resimli bir kupa ya da kendi Sevgililer Günü kupalarınızı tasarlayabileceğiniz kupaları tercih edebilirsiniz. Hediyedukkanı.com ‘da her şey kendi özel mesajınızı veya kişisel dokunuşunuzu eklemek için tamamen özelleştirilebilir. Aşkınız için özel bir mesaj ekleyin ve bu Sevgililer Günü'nü unutulmaz kılın!

 

3-) Yeni Sevgiliye Sevgililer Günü Hediyesi Ahşap Kutulu Fotoğraflı Bom Patlayan Sürpriz Kutu

Sevgililer Günü için  fotoğraflı patlayan süpriz kutunun çifte avantajı vardır. İlk olarak hayranlık uyandırır. Diğer yandan aşk hikayenizi anlatmanıza olanak tanımaktadır. Birlikte geçirilen anılarınızı ilk randevunuzun resimlerini ekleyebilirsiniz. Temelde küçük bir kutuya benzeyen  üç boyutlu karton kutudur. Kapak açılmak istendiğinde, tataaa… Sürpriz! Gerçek bir patlama… DUYGULAR!   Sevgiliniz için özel olarak oluşturulmuş ayrıntıları ortaya çıkarmak için açılmaktadır. Ahşap kutulu fotoğraflı patlayan sürpriz patlama kutusu, Sevgililer Günü için orijinal bir hediye fikri olarak tasarlanmıştır. Ancak yeni sevgiliye doğum günü hediyesi, yeni sevgiliye yılbaşı hediyesi vb kutlamalar için de özelleştirilebilmektedir.  En sevdiğiniz fotoğraflar ile yeni ilişkinizin bu zamanlarını ölümsüzleştirebilirsiniz.

 

4-) Yeni Sevgiliye Hediye, Özel Fotoğraf Baskılı Taş Masa Dekoru

Bir hediye fikrini yaratıcı bir dekorasyonla birleştirmenin her zaman harika bir fikir olduğunu inkar edemezsiniz. Özel olarak  tasarladığımız ahşap ve doğaltaş fotoğraf baskılı masa dekorunu, ilk randevunuzdaki ya da sizin için anlamı olan bir fotoğrafla duygu yüklü bir hediyeye dönüştürebilirsiniz. Sevgililer Günü , doğum günleri, yıldönümleri , evlilik yıldönümleri veya önemli bir anı kutlamak istediğiniz diğer günler için de mükemmel bir hediyedir. Kişiye özel fotoğraf baskılı taş masa dekoru, 10 cm x 10 boyutundadır. Resminiz doğaltaş üzerine basılı, sevgiyle yapılarak teslim ediyoruz.

 

5-) Kendin Yap Anı Defteri

Kendin yap anı defteri şüphesiz var olan en romantik hediyelerden biridir.  Defter 12 sayfadan oluşmaktadır. 12 adet poloroid baskı fotoğraf ekleyebiliyorsunuz. Hediye beyaz kalem ile resimlerin altına sevdiğiniz şarkıların sözlerini yazabilir, birkaç dizi şiir ekleyebilir, ya da bir şeyler çizerek süsleyebilirsiniz. Kısacası, gerçekten muhteşem bir Sevgililer Günü hediyesi için seçiminizi yapın!  

 

6-) Çiftlere Özel Puzzle Ahşap Anahtarlık

Yeni sevgiliye alınacak hediyeler arasında puzzle ahşap anahtarlık da Sevgililer Günü için doğru bir seçim olabilir.Yalnızca birbirine uyan benzersiz bir anahtarlık seti, ikinizin birlikte olması gerektiğini simgeliyor. Birlikteyken, bağlılığınız sembolize etmek için iki anahtar zincirini bir yapboz gibi birbirine bağlayabilirsiniz. 4 cm çapında, tamamen ahşap Çiftlere Özel Puzzle Anahtarlık Seti!  Sevgilinize hayatınızın bir parçası olmasını göstermenin harika bir yolu!

 

 

7-) Sevgiliye Hediye Fotoğraflı Kar Küresi

Hediye olarak kişiselleştirilmiş bir cam küre, kar, fotoğrafınız ve metninizle sevgilinizi şaşırtın! Cam küre gerçekten harika bir hediyedir. Sevgililer günü için unutulmaz bir anı olabilir. Bu kar küresi şeffaftır, içi su doludur ve benzersiz bir dolguya sahiptir. Ayrıca, dekoratif olarak çok şıktır.  Malzeme, yüksek kaliteli bir akrilik camdır. En güzel fotoğrafınız ve özel bir mesajla kendi kar kürenizi kolayca tasarlayabilirsiniz. Kürenize 'Seviyorum' yazısı ya da dileğiniz bir metni ekleyebilirsiniz. Küre,  9 cm boyutunda ve 8,5 cm yüksekliğindedir.
Fotoğrafınız her iki tarafa da basılacak ve içine yerleştirilecek, bu şekilde fotoğrafınıza her iki taraftan da hayran kalacaksınız! Ayrıca, kürenin orta alt kısmında, istediğiniz zaman başka bir fotoğrafla değiştirebileceğiz bir alan bulunuyor.

 

8-) Siyah Mermer Desenli İsimli Termos Bardak

Sevgiliniz çay ve kahve molalarını, spor yapmayı veya uzun yürüyüşleri seviyor mu? O zaman isimli termos bardak  mükemmel bir sevgililer günü hediyesi olabilir. Termosun dış yüzeyi mermer desenlidir. Ayrıca, iç bölümü de paslanmaz çeliktendir.  Termos bardağını benzersiz kılan sevgilinizin ismi olacaktır. Tamamen kişiselleştirilmiş bir hediye ile ona ne kadar değer verdiğinizi gösterin!

 

 

9-) Yeni Sevgiliye Hediye Özel Sürpriz Akordiyon Fotoğraf Kutusu

ilişkinizin hikayesini anlatmak için biraz zaman ayırmak Sevgililer Gününü özel kılacaktır. İlişkiniz ister klasik bir peri masalını andırsın, ister sosyal medyada tesadüf olarak tanışmış olun, herkesin aşk hikayesi anlatılmaya değerdir. İlk Sevgililer Gününüzü kutluyorsunuz! Geçen günlerin harika anlarını yansıtmak için bu fırsatı değerlendirin. Kişiselleştirilmiş akordiyon fotoğraf kutusu satın alın. Aşk yaşla birlikte daha iyi olma eğiliminde olsa da, flörtünüzün ilk günlerine her zaman değer vereceksiniz. Ona aşık olduğunuz  o önemli anları gösteren bir fotoğraf albümü hediye edin. Kişiye özel süpriz akordiyon fotoğraf kutusu, aşkınızı göstermek için harika bir seçimdir. Ayrıca, ikinizin birlikte çekilmiş fotoğraflarına ek olarak, birlikte gittiğiniz film ve performansların biletlerini de ekleyebilirisiniz.

 

 

 

İlginizi çekebilecek benzer blog yazılarımız: 

        

         ► Erkek Sevgiliye Ne Hediye Alınır? - En Popüler 9 Hediye Önerisi

         ► Sevgiliye Alınan Hediyeler Nelerdir? - En Popüler 10 Hediye Önerisi

         ► Uzaktaki Sevgiliye Hediye Fikirleri - En Popüler 9 Hediye Önerisi 

         ► Uzaktaki Sevgiliye Hediye Fikirleri - En Popüler 9 Hediye Önerisi

 

 

 

Etiketler: Sevgiliye Hediye
Şubat 09, 2023
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR