Kupa Bardak Baskı Nerede Yaptırılır? En Kaliteli Kupa Baskısı

kupa bardak baskı nerede yaptırılır

Kupa Bardak Baskı Nerede Yaptırılır diye soranlar için HediyeDukkani.com web sitemizde bulunan kupa bardaklar ile ilgili bir içerik hazırladık!

 

Dikkatinizi Çekebilir  ►  Kişiye Özel Kupa  (1500'den Fazla Kupa Bardak)

 

Hediye Dükkanı olarak kendi makina parkında, 2015 yılından beri 500.000'den fazla kişiye özel kupa bardak baskısı yapmış olmanın vermiş olduğu tecrübeyle birinci kalite baskı konusunda Türkiye'deki en iyi firmalardan biriyiz. Ürün portföyümüzde porselen kupa bardak, seramik kupa bardak, ahşap altlıklı kupa bardak, kalp kuplu kupa bardakl ikili sevgili kupaları, sihirli kupa bardak gibi tüm kupa bardak çeşitleri mevcuttur.

 

Bunların haricinde renk olarak ise beyaz, mavi, kırmızı, yeşil, siyah, gold ve silver renklerde kupa bardaklarımız mevcuttur. Tüm ürünlerimizin baskıları özenle yapılarak, özel kutularında müşterilerimize gönderilmektedir. Hafta içi 14:00'a kadar verilen siparişler aynı gün kargo firmasına teslim edilmektedir. Ardından konumunuza bağlı olarak tüm Türkiye içi 1-3 iş günü içerisinde, Amerika'ya 1-7 iş günü ve Avrupa ülkelerine de 1-5 iş günü içerisinde teslimatlarımız gerçekleşmektedir. 

 

 

 

Fotoğraflı Kupa Bardaklar

 

 

 

Öğretmenler Gününe Özel Kupa Bardak

 

 

 

 

Anneler Günü Özel Kupa Bardaklar

 

 

 

Babalar Gününe Özel Kupa Bardaklar

 

 

 

Mesleklere özel kupa bardaklar

 

 

 

Sevgiliye özel kupa bardaklar

 

 

 

Atatürk Tasarımlı Kupa Bardaklar

 

 

 

Kupa Bardak Baskısı Yaptırırken Dikkat Etmeniz Gerekenler

 

Baskılı kupa bardak satın alırken dikkat etmeniz gereken en önemli konulardan biri kupa bardağın ham maddesidir. Seramik ve porselen olmak üzere iki tip kupa bardak ham maddesi mevcuttur. Porselen malzeme seramiğin farklı bir çeşidi olsa da kalite olarak porselen kupa bardaklar, seramik kupa bardaklara göre hem daha parlak hem de daha pürüzsüz bir yapıya sahiptir. Hediye Dükkanı olarak satışa sunduğumuz baskılı kupa bardak modellerimiz birinci kalite seramik ve porselen malzemelerden üretilmiştir.

 

İkinci en önemli konu ise baskının kalitesidir. Kullanılan baskı çeşidi, kullanılan baskı malzemeleri ve kupa bardak kalitesi, baskının kalitesini etkileyen başlıca sebeplerdir. Ayrıca basım tekniği ve baskı tecrübesi diğer önemli detaylardır.

 

Hediye Dükkanı ailesi olarak olarak sadece kupa bardak değil çay fincanı, Türk kahvesi fincanı, termos bardak, yastık, anahtarlık, peluş oyuncak, kalemlik, mouse pad, çakmak, masa isimliği gibi yüzlerce baskılı kişiye özel tasarım hediyeler üretmektedir. Tüm bu ürünlere web sitemiz üzerinden ulaşabilirsiniz.

 

 

Etiketler: Kupa Bardak Baskı
Ekim 02, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR