İş Arkadaşına Yılbaşı Hediyesi Ne Alınır? - Çok Satan 15 Hediye

İş Arkadaşına Yılbaşı Hediyesi Ne Alınır? - Çok Satan 15 Hediye

Yeni yılda iş arkadaşına yılbaşı hediyesi arayanlar çok şanslılar! HediyeDukkani.com'un birbirinden farklı kişiye özel yılbaşı hediyesi seçenekleri ile iş arkadaşınıza alabileceğiniz ve onu bu yılbaşında şaşırtabileceğiniz hediyeleri sizler için listeledik! Hem erkek hem de kadın iş arkadaşları için bir çok seçenek bu içeriğimizde yer alıyor. Keyifli okumalar!

 

 

İlginizi Çekebilir >>>>>>> Yılbaşı Hediyeleri

 

 

Yeni yıl demek farklı heyecanların yaşanacağı yepyeni başlangıçlar demektir. Yıl başları aynı zamanda hediyeleşmek için de özel günler arasında yer alıyor. Bu bağlamda özellikle iş yerlerinde yapılan etkinlikler bu heyecanı bir kat daha artırıyor ve hediyeleşme kavramını pekiştiriyor. Yılbaşına az bir süre kala iş yerlerinde birçok kişi iş arkadaşına yılbaşı hediyesi arayışında ve en güzelini almaya çalışıyor. Çünkü neredeyse bütün zamanınızı iş yerinde ortak alanda birbirinizle geçiriyorsunuz ve artık aradan geçen süre ile arkadaşlığınız ilerleyip, dostluğa dönüşüyor. En güzel zamanlarımızın bir kısmını birlikte geçirdiğimiz arkadaşlarımıza alacağımız hediyeler bu anları daha güzel hale getiriyor. Bu nedenle birçok kişi en yakın arkadaşlarını mutlu etmek ve onlara böylesine önemli anlarda hoş sürprizler yapmak için birtakım hazırlıklar yapıyor. 

 

Hangi sektörde çalışırsanız çalışın bir hediye almak istediğinizde karar verme süreciniz uzadıkça ve karşınıza çıkan seçenekler arttıkça aklınız karışabilir. Çünkü zaman zaman hediye alırken hem kurumsal hayatı hem de dostluğunuzu düşünebilirsiniz. İş arkadaşına alınabilecek yılbaşı hediyesi konusunda daha detaylı düşünüp, önünüzdeki seçenekleri değerlendirmek için az süreniz varsa, sizler için hazırladığımız listeye bir göz atabilir, iş arkadaşınıza yılbaşında alabileceğiniz hediyeye karar verebilirsiniz. 

 

 

İş Arkadaşına Alınabilecek Yılbaşı Hediyesi Seçenekleri

 

1-) Kupa Bardak

2-) Kişiye Özel Türk Kahvesi Fincanı

3-) Kişiye Özel Bira Bardağı

4-) Ofis Hediyesi Taş Masa İsimliği

5-) Yılbaşına Özel Termos Bardaklar

6-) Kişiye Özel Mouse Pad Modelleri

7-) Kişiye Özel Çakmaklar

8-) Yılbaşı Tasarımlı Anahtarlıklar

9-) Kişiye Özel Kalemlik Modelleri

10-) Yılbaşı Karikatürlü Hediyeler

 

Hatırlatma: Ürünlerimizi incelemeye başlamadan önce Hediye Dükkanı'nın Arkadaşa Hediye kategorisinde de onlarca kişiye özel hediyeyi bulabileceğinizi hatırlatalım!

 

 

 

1-) İş Arkadaşı için Hediye Yılbaşına Özel İsimli Termos Bardak

İş arkadaşlarına yeni yıl hediyesi almak isteyen kişiler için, yılbaşına özel isimli termos bardak bu güzel bir seçenek olabilir. Özellikle iş yerlerinde sıcak ve soğuk içecek tüketiminin fazla olması sebebiyle bu özel hediye arkadaşınıza kendisini özel hissettirecektir. 350 ml hacmine sahip olan termos bardak ofiste, arabada, evde kısacası hemen her ortamda kullanılabilir. Üzerinde arkadaşınızın isminin yer aldığı bardak hiç elinden düşmeyecek. Kırmızı rengi ve kar taneleri ile yılbaşı temasını çok güzel bir şekilde yansıtıyor. Termos bardak içerisine konulan sıcak ya da soğuk ürünü 45 dakika ila bir saat aralığında koruyor.

 

 

2-) Erkek İş Arkadaşına Yeni Yıl Hediyesi Karikatürlü Concept Türk Kahvesi Fincanı (BONUS HEDİYE ÖNERİSİ)

 

 

 

 

3-) Erkek İş Arkadaşına Yılbaşı için Ofis Hediyesi Fotoğraflı Masaüstü İsimlik

İş yerinde birlikte çalıştığınız erkek arkadaşınıza bir hediye düşünüyorsunuz ancak kurumsal olmasını istiyorsanız fotoğraflı masaüstü isimlik tam da aradığınız armağan olabilir. Üzerinde hediye vermek istediğiniz iş arkadaşınızın fotoğrafının yer aldığı isimlikte ayrıca şirket içerisindeki pozisyonu da yazabiliyor. Son derece sade bir şekilde yapılan bu ürün doğal taş malzemeden imal edilen ürün tabanlığı ile geliyor. Şık ve modern çizgileri ile erkek iş arkadaşınızı ciddi anlamda mutlu edecek ve onurlandıracak bir hediye olan fotoğraflı masaüstü isimlik, arkadaşınızın iş yerindeki prestijini de artıracak. İş arkadaşlarına yılbaşı hediyeleri arasında bu seçenek mutlaka düşünülmeli. 

 

 

4-) Kadın İş Arkadaşına Yılbaşı Hediyesi Karikatürlü Beyaz Kupa Bardak (Bonus Hediye Önerisi)

 

 

 

 

5-) İş Arkadaşına Yeni Yıl Hediyesi Yılbaşı Konsept Tasarımlı İsme Özel Mouse Pad

İş yerinde en fazla kullandığımız aletlerden biri bilgisayardır. Zaman zaman kullanımımızı kolaylaştırması için mouse’larımızın altına özel pad kullanmak durumunda kalıyoruz. İş arkadaşına yeni yıl hediyesi olarak ne alacağını bilemeyen kişiler için yılbaşı konsept tasarımlı isme özel Mouse pad bu noktada istediğiniz düzeyde bir hediye olabilir. Yuvarlak tasarımlı bir yapıya sahip olan Mouse pad üzerinde arkadaşınızın ismi ile gönderiliyor. Mouse pad altının kauçuk olması kaymasının önüne geçiyor. İş arkadaşlarına yeni yıl hediyesi özel bir hediye arıyorsanız bu seçenek size uygun olabilir. Hediyeyi alan arkadaşınız sizin sayenizde kendini özel hissedecek. Ayrıca uygun fiyatlı olması da bu noktada avantaj olarak görülebilir. 

 

 

6-) Erkek İş Arkadaşına Yılbaşı Hediyesi Karikatürlü Beyaz Kupa Bardak

 

 

 

 

7-) İş Arkadaşına Yeni Yıl Hediyesi İsme Özel Termos Bardak

İş arkadaşlarına yeni yıl hediyesi olarak özel bir şeyler vermek isteyen kişilerin tercih edebileceği isme özel termos bardak, içerisinde çayı, kahveyi veya soğuk içeceği belirli bir süre içerisinde muhafaza edebiliyor. İş arkadaşınız kahve, çay ya da soğuk içecekler tüketmeyi seviyorsa ona yeni yıla girerken isme özel termos bardak hediye edebilirsiniz. Bardağın üzerinde arkadaşınızın ismi yazılı olacak ve etrafında yılbaşını anımsatan süslemeler yer alacak. Her an her yerde kullanılabilecek bir ürün olması sebebiyle, ister arabada ister ofiste isterse de evde termosla içecek tüketimi yapılabilir. 350 ml kapasiteye sahip olan termos bardak ile arkadaşınız ve siz en özel yılbaşınızı geçirme şansına sahip olacaksınız.

 

 

8-) Kadın İş Arkadaşına Özel Yılbaşı Hediyesi Buzlu Cam Bira Bardağı

 

 

 

9-) Kadın İş Arkadaşına Yılbaşı için Ofis Hediyesi Fotoğraflı Masaüstü Taş İsimlik

İş yerinde birlikte çalıştığınız kadın arkadaşınıza eşi benzeri görülmemiş bir yılbaşı sürprizi yapmak istediğinizde aklınızın bir köşesinde mutlaka fotoğraflı masaüstü taş isimlik yer almalı. Tamamen doğal taş malzemeden üretilen bu isimlik ile iş arkadaşınız kendisini size yakın hissedecek. El yazısı ile yazılmış ismine ek olarak fotoğraf ve şirketteki pozisyonunu belirten bir yazı da yine bu taş plaka üzerinde yerini alacak. 15 santim genişliğinde olması ürünün masa üzerinde estetik durmasını sağlıyor. İş arkadaşına yeni yıl hediyesi düşünen kişilerin listesinde yer alması gereken fotoğraflı masaüstü isimlik arkadaşınızı çok mutlu edecek. 

 

 

10-) Kadın İş Arkadaşına Özel Yılbaşı İçin Hediye Karikatürlü Kırmızı Türk Kahvesi Fincanı

 

 

 

11-) İş Arkadaşına Yılbaşı Hediyesi Baş Harfli ve İsimli Beyaz Türk Kahvesi Fincanı

İş yerinde molalarda kahve içmek ve sohbet etmek vazgeçilmez bir aktivitedir. Böyle anları daha güzel ve özel yaşamak istiyorsanız baş harfli ve isimli beyaz Türk kahvesi fincanı bunu size sağlayabilir. Üzerinde arkadaşınızın isminin baş harfinin büyük hali ve altında daha minimal bir şekilde yazılmış ismi ile dikkat çekici bir yılbaşı hediyesi olan kahve fincanı, uzun sohbetlerin başlangıcı olacak. Baş harfinde yer alan ve estetik bir görüntü oluşturan süslemeler de arkadaşınızın çok hoşuna gidecek. Yılbaşı hediyesi iş arkadaşına ne alınır diye düşünmek zorunda kalmadan kışın o soğuk günlerinde arkadaşınızın kalbini sıcacık yapacaksınız. 

 

 

12-) İş Arkadaşına Kişiye Özel Christmas Hediyesi İsimli Anahtarlık

İş arkadaşına yeni yıl hediyesi almak istiyorsunuz ancak önünüzde çok fazla seçenek var. Hangi hediyenin uygun olduğuna karar veremiyorsanız hem bütçenizi yormayan hem de arkadaşınıza özel hisler yaşatacak bir armağan ile yeni yıla mutlu girmesini sağlayabilirsiniz. Bu noktada Kişiye Özel Christmas Hediyesi isimli anahtarlık ile yılbaşı ruhunu yaşatabilirsiniz. Üzerinde isim ve yılbaşı süslemeleri bulunan hediye ahşap malzemeden üretildiği için uzun yıllar bozulmadan kullanılabilir. Kırmızı renkleri, noel çorabı ve şapkası ile yılbaşında tam aradığınız hediye bu olabilir. 

 

 

13-) Erkek İş Arkadaşına Yılbaşı Hediyesi Karikatürlü Buzlu Cam Bira Bardağı

 

 

 

14-) İş Arkadaşına Yılbaşı Tasarımlı İsme Özel Yeni Yıl Hediyesi Çakmak

Yılbaşı hediyeleri iş arkadaşlarına uygun olmalıdır. Bu noktada eğer arkadaşınız çakmak kullanıyorsa ona üzerinde kendi isminin yazılı olduğu çakmak alabilirsiniz. Özellikle erkeklerin vazgeçilmez ürünü olan çakmak kişiye özel hale getiriliyor ve üzerine yılbaşı temaları eklenerek daha da güzel ve estetik bir görünüme kavuşuyor. Dayanıklı bir metalden üretilen çakmak kaliteli mekanizması ile de dikkat çekiyor. Ön yüzünde isim yazan çakmağın arka kısmında yer alan ayna da bu anlamda ilginç bir detay oluşturuyor. Hem bütçeye hem de gönüllere hitap edecek olan çakmak ile iş arkadaşına yeni yıl hediyesi alabilirsin. 

 

 

15-) İş Arkadaşına Yılbaşı Hediyesi İsme Özel Çiçek Desenli Renkli Kupa Bardak ve Kalemlik

İş yerlerinde çay ve kahve tüketiminin popüler olduğunu hemen hepimiz biliyoruz. Yılbaşı geldiğinde iş arkadaşına yeni yıl hediyesi almak istediğinizde üzerinde isminin bulunduğu kupa bardağı ona hediye edebilirsiniz. Çiçek desenleri ile şık bir detay oluşturan bardak ile yılbaşı hediyesi iş arkadaşına çok iyi gelecek. İçinde her tür sıcak, soğuk içecek içilebilen bu bardak ile ona özel olduğunu hissettirebilirsiniz. 

 

 

 

İlginizi çekebilecek benzer blog yazılarımız:

 

     Anneye Yılbaşı Hediyesi Ne Alınır? - En Popüler 15 Hediye

     ► Yılbaşında Alınabilecek En Anlamlı 15 Hediye Önerisi

     ► Aileye Yılbaşında Alınabilecek En Güzel 15 Yılbaşı Hediyesi

     ► Öğretmene Yılbaşı Hediyesi Ne Alınır? - En Popüler 10 Ürün

 

 

 

Etiketler: Yılbaşı Hediyeleri, Arkadaşa Hediye
Aralık 12, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR