Erkeğe Hediye Kişiye Özel Karikatürlü Beyaz Kupa Bardak (B1001-902KA-BE)

5,00
Fiyat : ₺219,99(KDV Dahil)
Aynı-Gün-Kargo Vade Farksız 3 Taksit
2. Ürün %10 İndirimli
Çok Satan 🔥
:
  • Ürün Ölçüleri: 8 cm çap, 9,5 cm yükseklik.
  • Kullanım: Çay, kahve ve soğuk içeçekler için uygundur. Ürün üzerindeki baskı sert, keskin cisimlerden uzak tutulmalı ve asit vb. kimyasallar ile teması engellenmelidir.
  • Temizlik Talimatı: Baskıların uzun ömürlü olması için elde yıkamanız tavsiye edilir.

Not: Lütfen fotoğraf yüklerken, yönlendirilen doğrultuda fotoğraf gönderiniz. Yükleyeceğiniz fotoğrafta 'kafa' düz olmalı, her hangi bir yöne eğik olmamalıdır. Kupa bardağın her iki tarafına da baskı yapılmaktadır.

 

Erkeğe Hediye Kişiye Özel Karikatürlü Beyaz Kupa Bardak Hakkında Editörün Görüşleri

 

Erkekler için hem esprili, hem de hiç bir yerde bulamayacağınız karikatürlü kupa bardak son dönemlerin en çok satan erkek hediyeleri arasında yerini aldı! Tarafımıza ilettiğiniz fotoğrafın özenle karikatürize edilmesinden sonra tasarımla buluşan bu ürüne erkekler bayılacak. Smokin giymiş erkeğin resmediğildiği ve arkasında bulunan kırmızı spor arabasıyla gayet eğlenceli bir tasarıma sahip olan baskılı kupa bardak uygun fiyatı ile de aile bütçenizi sarsmayacak. Babaya, erkek kardeşe, erkek arkadaşa, erkek sevgiliye, erkek patrona alınabilecek en güzel hediyeler listesine şimdiden girdiğini söylemeden geçmeyelim.

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR