Sevgiliye Hediye Motorsiklet Temalı Karikatürlü Buzlu Cam Bira Bardağı (B1017-953-BCM)

0,00
Aynı-Gün-Kargo Vade Farksız 3 Taksit
  • Ürün Ölçüleri: Bira bardağı 8 cm çapında ve 15 cm yüksekliğindedir.
  • Kullanım: Bira bardağı cam malzemeden üretilmektedir. Ürün bir adet cam bira bardağından oluşmaktadır. Sadece bira değil çeşitli içececekler için de kullanılabilir. Ürün sert, keskin cisimlerden uzak tutulmalı ve asit vb. kimyasallar ile teması engellenmelidir.
  • Temizlik Talimatı: Elde yıkamanız önerilir.

Not: Lütfen fotoğraf yüklerken, yönlendirilen doğrultuda fotoğraf gönderiniz. Yükleyeceğiniz fotoğrafta 'kafa' düz olmalı, her hangi bir yöne eğik olmamalıdır. Bira bardağının her iki tarafına da baskı yapılmaktadır.

 

 

 

Sevgiliye Hediye Motorsiklet Temalı Karikatürlü Buzlu Cam Bira Bardağı Hakkında Editörün Görüşleri

 

 

Sevgliye hediye olarak motorsiklet temalı karikatürlü buzlu cam bira bardağı üzerindeki ilginç karikatür baskısı ile sevgilinizi mutlu edecek! Bu bardak, sevgiliye motorsiklet tutkusunu yansıtmakta ve aynı zamanda eğlenceli bir hediye seçeneğidir. Hem ön hem de arka tarafa yapılan bu eğlenceli karikatür baskısı ile sevgiliniz çok şaşıracak. Üzerindeki karikatür baskısı size özel hazırlanıyor. Yani gönderdiğiniz fotoğraflar bu tasarım ile birleşerek ortaya bu ilginç mi ilginç ürün ortaya çıkıyor.

Motorsiklet tutkunu sevgiliniz için hediye olarak düşünülebildiği gibi, sevgilisine eğlenceli bir hatıra bırakmak isteyen ya da mutfağının veya barının dekoratif alanını daha da güzel hale getirmek isteyen çiftler için ilgi çekici bir aksesuar olarak da düşünülebilir. Sevgiliye doğum günü hediyesi, sevgiliye yıl dönümü hediyesi ya da sevgiliye sevgililer günü hediyesi olarak satın alınabilir.

 

Not: Sevgiliye özel tüm ürünlerimizi incelemek için tıklayın >>  Sevgiliye Alınabilecek Hediye Fikirleri

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR