Kadın Öğretmene Özel Yılbaşı Hediyesi Karikatürlü Ahşap Altlıklı Fincan (B1004-905KAK)

0,00
Aynı-Gün-Kargo Vade Farksız 3 Taksit
  • Ürün Ölçüleri: 8 cm çap, 5,5 cm yükseklik.

 

  • Kullanım: Çay, kahve ve soğuk içeçekler için uygundur. Ürün üzerindeki baskı sert, keskin cisimlerden uzak tutulmalı ve asit vb. kimyasallar ile teması engellenmelidir.

 

  • Temizlik Talimatı: Baskıların uzun ömürlü olması için elde yıkamanız tavsiye edilir.

 

Not: Fincanın her iki tarafına da baskı yapılmaktadır.

 

 

Kadın Öğretmene Özel Yılbaşı Hediyesi Karikatürlü Ahşap Altlıklı Fincan Hakkında Editörün Görüşleri

 

Kadın öğretmenler için tasarlanan ve kullanışlı bir hediye olan ahşap altlıklı fincan üzerindeki karikatür baskısı ile tam da yılbaşı için hazırlandı! Öğretmen temalı bu ürün üzerine bayan öğretmenin karikatürü yerleştirilerek eğlenceli bir yılbaşı hediyesine dönüştürüldüğünü belirtelim! Ahşap altlıklı fincan, metal kaşık ile tam bir uyum içerisinde tasarlandı. Ahşap altlık üzerinde bulunan mıknatıs sayesinde kaşığın mıknatısa tutturulduğunu da hatırlatalım. Çay, filtre kahve ve duble Türk kahvesi için kullanıma uygun olan ahşap altlıklı fincanımızı tüm kadın öğretmenlere yılbaşı hediyesi olarak verebilirsiniz. Kadın öğretmenlere verilebilecek en güzel yılbaşı hediyeleri arasında ön sıralarda olduğunu da es geçmeyelim!

 

Not: Web sitemizde bulunan kadınlara özel onlarca yılbaşı hediyesini incelemek için tıklayın. https://www.hediyedukkani.com/yilbasi-hediyesi-kadin

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR