Fizik Öğretmenine Öğretmenler Günü Hediyesi Duvar Saati (A1091-053)

0,00
Aynı-Gün-Kargo Vade Farksız 3 Taksit
  • Ürün Ölçüleri: Duvar Saati 29 cm çapındadır.
  • Kullanım: Saat sessiz mekanizmaya sahiptir. Ürün üzerindeki baskı sert, keskin cisimlerden uzak tutulmalı ve asit vb. kimyasallar ile teması engellenmelidir. 1 adet AA pil ile çalışmaktadır.
  • Temizlik Talimatı: Baskıların uzun ömürlü olması için nemli bezle temizlenmesi tavsiye edilir.
  • Paketleme: Özel baskılı kraft kutusunda tarafınıza hızlı bir şekilde gönderim sağlanacaktır. Dilerseniz ödeme sayfasında hediye paketi seçeneğini ürüne ekleyebilirsiniz.

 

Fizik Öğretmenine Öğretmenler Günü Hediyesi Duvar Saati Hakkında Editörün Görüşleri

 

Formüller, kanunlar vb. bir çok detaylı hesaplamaların öğretildiği ve hayata bakış açımızı değiştiren fizik derslerinin öğretmenleri için öğretmenlere kişiye özel hediye arıyorsanız duvar saatimiz tam size göre! Üzerinde fizikle ilgili çeşitli ikonların yer aldığı anlamlı ve kullanışlı bir hediye seçeneği olan duvar saatimiz üzerinde mıknatıs detayları ve şık bir font seçilerek yazılmış "Fizik Öğretmeni" yazısı ile tüm öğretmenlerin ilgi odağı olacak. Kaliteli ahşap malzemenin üzerine belirttiğiniz isim ve tasarımın baskı yapılması ile hazırlanan duvar saatimiz fizik öğretmenine bu özel gün için güzel bir isimli öğretmenler günü hediyesi seçimi!

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR