Fen Bilimleri Öğretmenine Öğretmenler Günü Hediyesi Duvar Saati (A1091-050)

0,00
Aynı-Gün-Kargo Vade Farksız 3 Taksit
  • Ürün Ölçüleri: Duvar Saati 29 cm çapındadır.
  • Kullanım: Saat sessiz mekanizmaya sahiptir. Ürün üzerindeki baskı sert, keskin cisimlerden uzak tutulmalı ve asit vb. kimyasallar ile teması engellenmelidir. 1 adet AA pil ile çalışmaktadır.
  • Temizlik Talimatı: Baskıların uzun ömürlü olması için nemli bezle temizlenmesi tavsiye edilir.
  • Paketleme: Özel baskılı kraft kutusunda tarafınıza hızlı bir şekilde gönderim sağlanacaktır. Dilerseniz ödeme sayfasında hediye paketi seçeneğini ürüne ekleyebilirsiniz.

 

 

Fen Bilimleri Öğretmenine Öğretmenler Günü Hediyesi Duvar Saati Hakkında Editörün Görüşleri

 

Kimya, biyoloji ve fizik derslerinin giriş dersi olan fen bilimleri dersi hayatımızda ve geleceğimizi şekillendirmemizde büyük rol oynarlar. Siz de Fen bilgisi öğretmeninine kimya, biyoloji ve fizik temalı ikonların bir araya getirilerek fen bilimleri öğretmenleri için özel olarak tasarlanmış bir duvar saati hediye etmeye ne dersiniz? Kaliteli sublimasyon baskısı ile pürüzsüz ve canlı renklerin duvar saatine geçirilmesi ile ve altında yazan isim soyisim ile kendini diğer duvar saatlerinden ayıran bu ürünümüz fen bilimleri öğretmenine öğretmenler günü hediyesi ne alınabilir sorusunun mutlak cevabı! Siz de fen bilgisi öğretmenlerine kişiye özel isimli hediye arıyorsanız bu ürünü kaçırmayın.

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR