Felsefe Öğretmenine Öğretmenler Günü Hediyesi Duvar Saati (A1091-049)

0,00
Aynı-Gün-Kargo Vade Farksız 3 Taksit
  • Ürün Ölçüleri: Duvar Saati 29 cm çapındadır.
  • Kullanım: Saat sessiz mekanizmaya sahiptir. Ürün üzerindeki baskı sert, keskin cisimlerden uzak tutulmalı ve asit vb. kimyasallar ile teması engellenmelidir. 1 adet AA pil ile çalışmaktadır.
  • Temizlik Talimatı: Baskıların uzun ömürlü olması için nemli bezle temizlenmesi tavsiye edilir.
  • Paketleme: Özel baskılı kraft kutusunda tarafınıza hızlı bir şekilde gönderim sağlanacaktır. Dilerseniz ödeme sayfasında hediye paketi seçeneğini ürüne ekleyebilirsiniz.

 

 

Felsefe Öğretmenine Öğretmenler Günü Hediyesi Duvar Saati Hakkında Editörün Görüşleri

 

Felsefe, sosyoloji gibi çok keyifli konuları öğrencilerle tanıştıran Felsefe Öğretmenleri, öğrencilerin farklı düşünmesinde ve düşünce yöntemlerini geliştirmede büyük rol oynarlar. Felsefe temalı duvar saatimiz için de biz de tasarım olarak bu detaylara uygun ikonlara yer verdik. Ünlü filozof Sokrates'in de bir sözünün yer aldığı tasarımımız turkuaz renkleri ile canlı bir görünüme sahip! İsim yazan duvar saatleri özel baskı yöntemi ile kişiye özel olarak hazırlanıp siz müşterilerimize sunuluyor. Rakamlar için de özel bir font seçilerek, tasarımla birleştirdiğimiz duvar saatimiz, belirttiğiniz isme özel hazırlanıyor. Öğretmeninizin adını ürün sayfasında kişiselleştirme alanına girerek tarafımıza ilettiğiniz ürün, öğretmeniniz için özel olarak hazırlanmış oluyor. Bu detay da satın aldığınız hediyeyi daha özel kılıyor. En güzel öğretmenler günü hediyesi seçeneklerinden biri olan bu ürüne aynı gün kargo seçeneği ile hızlı bir şekilde sahip olabilirsiniz.

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR