Beden Eğitimi Öğretmenine Öğretmenler Günü Hediyesi Duvar Saati (A1091-013)

0,00
Aynı-Gün-Kargo Vade Farksız 3 Taksit
  • Ürün Ölçüleri: Duvar Saati 29 cm çapındadır.
  • Kullanım: Saat sessiz mekanizmaya sahiptir. Ürün üzerindeki baskı sert, keskin cisimlerden uzak tutulmalı ve asit vb. kimyasallar ile teması engellenmelidir. 1 adet AA pil ile çalışmaktadır.
  • Temizlik Talimatı: Baskıların uzun ömürlü olması için nemli bezle temizlenmesi tavsiye edilir.
  • Paketleme: Özel baskılı kraft kutusunda tarafınıza hızlı bir şekilde gönderim sağlanacaktır. Dilerseniz ödeme sayfasında hediye paketi seçeneğini ürüne ekleyebilirsiniz.

 

 

Beden Eğitimi Öğretmenine Öğretmenler Günü Hediyesi Duvar Saati Hakkında Editörün Görüşleri

 

Beden eğitimi öğretmenine isim yazılı öğretmenler günü hediyesi fikirleri arasında yer alan ve en çok tercih edilen kişiye özel duvar saati modellerinden biri olan duvar saatimiz şık tasarımıyla öğretmenlere verilebilecek en güzel hediye seçeneklerinden biri! Beden eğitimi öğretmenlerinin spor odalarını ve evlerini süsleyecek son derecede minimal ve şık tasarıma sahip ürünümüz kadın beden eğitimi öğretmenine ya da erkek beden eğitimi öğretmenine hediye olarak verilebilir. Ahşap malzeme üzerinde sublimasyon baskı yöntemi ile son derece kaliteli baskısı ile uzun yıllar öğretmeninizin en değerli eşyalarından biri olacaktır. Siparişiniz titizlikle hazırlandıktan sonra özel kraft kutusunda tarafınıza gönderilmektedir. Beden eğitimi öğretmenlerine öğretmenler gününde alınacak hediyeler listesine bu ürünü eklemnizde fayda var.

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR