Ablaya Yılbaşı Hediyesi Karikatürlü Ahşap Duvar Saati (A1091-919KAK)

0,00
Aynı-Gün-Kargo Vade Farksız 3 Taksit
  • Ürün Ölçüleri: Duvar Saati 29 cm çapındadır.
  • Kullanım: Saat sessiz mekanizmaya sahiptir. Ürün üzerindeki baskı sert, keskin cisimlerden uzak tutulmalı ve asit vb. kimyasallar ile teması engellenmelidir.
  • Temizlik Talimatı: Baskıların uzun ömürlü olması için nemli bezle temizlenmesi tavsiye edilir.

Not: Lütfen fotoğraf yüklerken, yönlendirilen doğrultuda fotoğraf gönderiniz. Yükleyeceğiniz fotoğrafta 'kafa' düz olmalı, her hangi bir yöne eğik olmamalıdır.

 

 

Ablaya Yılbaşı Hediyesi Karikatürlü Ahşap Duvar Saati Hakkında Editörün Görüşleri

 

Üzerinde ablanızın karikatürünün bulunduğu bu kişiye özel duvar saati ablanıza alabileceğiniz en güzel yılbaşı hediyelerinden! Ablanızın evinde, odasında ya da iş yerinde sergileyebileceği bu ürün bulunduğu ortamdaki en ilgi çekici dekoratif ürün olacaktır. Tarafımıza gönderdiğiniz fotoğraf özel bir yöntem ile karikatür haline getirilir ve ardından bu saat üzerine baskı yapılır. Yüksek kalite baskı ile görseldeki gibi size ulaşır. Ürün sayfasında isim soyisim ve fotoğraf yükleme alanına sizden istenen bilgileri yazıp siparişinizi tamamlayabilirsiniz. Ayrıca tasarımın üzerinde de "yılın en iyi ablası" yazısı olduğunu da belirtelim Kredi kartı, havale/eft ve kapıda ödeme yılbaşı hediyeleri için kategori sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

 

Not: Kadın aile bireyleri için birbirinden farklı hediyeler için tıklayın >> https://www.hediyedukkani.com/yilbasi-hediyesi-kadin

 

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR